Flavia Mihășan, însărcinată în 9 luni, ultima ecografie înainte de naștere: „L-am văzut pe bebe cât a crescut” | Demamici.ro

Flavia Mihășan, însărcinată în 9 luni, ultima ecografie înainte de Paște:

Flavia Mihășan, însărcinată în 9 luni, ultima ecografie înainte de naștere: „L-am văzut pe bebe cât a crescut”. Flavia Mihășan se pregătește să devină din nou mămică de băiat. Însărcinată în 9 luni, vedeta numără zilele până la clipa în care va putea să își țină în brațe cei doi copilași.

Cele 9 luni de sarcină au trecut neașteptat de repede pentru mămica Flavia Mihășan și, pe cât de mult s-a bucurat de perioada sarcinii, pe atât de mult își dorește să își vadă minunea la pieptul ei.

Vedeta a mers în vizită la același medic care i-a monitorizat și prima sarcină, pentru un ultim control, înainte de naștere. A fost ultima ecografie din cea de-a doua sarcină, însă emoțiile au fost și ele mari pentru Flavia Mihășan.

Din fericire, viitoarea mămică s-a întors de la medic cu vești bune, pe care le-a împărtășit cu cei dragi pe rețelele de socializare.

Flavia Mihășan, însărcinată în 9 luni, ultima ecografie înainte de Paște: "L-am văzut pe bebe cât a crescut"

„Sunt din ce în ce mai aproape de momentul în care voi avea doi băieței în brațe! 😍 Am fost la ultima ecografie (…), l-am văzut pe bebe care a crescut, @dr.andreea_ruxandra_albu îmi dă mereu vești bune, iar mie nu-mi rămâne decât să mă uit cum se mărește burtica și să mă minunez în continuare de cât de repede au trecut aproape 9 luni.” , a transmis Flavia Mihășan.

Flavia Mihășan a devenit mămică pentru prima dată în 2019

Flavia Mihășan a devenit cunoscută ca asistentă TV la emisiunea „Neatza”, prezentată de Răzvan și Dani. Pasionată de dans, ea și-a cunoscut actualul soț, pe Marius Moldovan, la repetițiile musicalului „Mamma Mia”.

Cei doi au devenit părinții unui băiețel la mijlocul lunii iunie 2019.

Flavia Mihășan, însărcinată în 9 luni, ultima ecografie înainte de Paște: "L-am văzut pe bebe cât a crescut"

„Dintre toate intâlnirile din vietile noastre, cea de acum câteva zile a fost cea mai fericită. Aș scrie atât de multe, dar cuvintele nu-mi ajung! ♥️”, spunea Flavia, după nașterea primului ei copil.

Luna aceasta, familia celor doi se va mări, odată cu venirea pe lume a celui de-al doilea băiețel al lor.

Vezi si: Flavia Mihășan a aflat sexul bebelușului din burtică: „Asta ne-am dorit de când am aflat că sunt însărcinată!” | Demamici.ro

Vezi si: Flavia Mihășan, însărcinată a doua oară: „Micuțul nostru perfect va fi frățiorul mai mare!” | Demamici.ro

Vezi si: Băiețelul Flaviei Mihășan a împlinit un an! Primele imagini cu chipul micuțului | Demamici.ro