Actrița Emma Stone, însărcinată cu primul copil | Demamici.ro

Actrița Emma Stone, însărcinată cu primul copil | Demamici.ro

Actrița Emma Stone, însărcinată cu primul copil. Emma Stone este însărcinată cu primul copil. Actrița în vârstă de 32 de ani va deveni pentru prima dată mamă anul acesta, la câteva luni după ce i-a spus „Da” soțului ei, Dave McCary.

Actrița care a obținut rolul principal în super producția „La La Land” a preferat să rămână discretă cu privire la sarcina ei, însă paparazzii a dat-o de gol.

Potrivit publicației People, Emma Stone a fost văzută în compania unei prietene pe străzile din Los Angeles, în ultimele zile din 2020, iar burtica nu a putut să treacă neobservată.
Mai mult, în timpul plimbării, Emma Stone își ținea în mod grijuliu, mâna pe burtică.

Actrița Emma Stone, însărcinată cu primul copil | Demamici.ro

2020, un an bun pentru „Barză”

Deși a fost un an dificil pentru întreaga Planetă, 2020 a reușit să smulgă un zâmbet multor cupluri.

Numeroase vedete au anunțat că vor deveni mame pentru prima dată sau că urmează să-și mărească familia cu încă un copil.

Artista Ashley Simpson, actrița Mandy Moore, starul din Game of Thrones Rose Leslie (partenera celebrului personaj Jon Snow, atât în film, cât și în viața reală), Hillary Duff, Emily Ratajkowski, sunt doar câteva nume care au dat vestea cea mare în 2020.

Și pe plan mioritic, anul trecut a fost unul extrem de solicitant pentru „Barză”: Gina Pistol, Alina Ceușan, Olguța Berbec, Flavia Mihășan, Ada Condeescu, sunt doar câteva din mămicile anului.

Actrița Emma Stone, însărcinată cu primul copil | Demamici.ro

În prima săptămână din 2021, Adela Popescu a dat și ea vestea cea mare. Prezentatoarea TV și mamă a doi băieți, a anunțat că urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil.

Vezi si: Adela Popescu e însărcinată a treia oară: „Ne doream mult acest copil!” | Demamici.ro

Vezi si: Fotomodelul Gigi Hadid, pentru prima dată mămică. A născut o fetiță | Demamici.ro