Gina Pistol și Smiley, primele imagini din camera fetiței lor: „Mai e puțin și o voi ține pe fiică-mea în brațe” | Demamici.ro

Dana Rogoz, aniversare de 7 ani pentru băiețelul ei. Micuțul Vlad s-a născut de Mărțișor

Gina Pistol și Smiley, primele imagini din camera fetiței lor: „Mai e puțin și o voi ține pe fiică-mea în brațe.” Gina Pistol este, cu siguranță, mămica anului 2021 din showbiz.

La vârsta de 40 de ani, prezentatoarea de televiziune se pregătește să aducă pe lume primul ei copil. Și pentru tăticul Smiley experiența va fi una complet nouă, pe care o așteaptă cu nerăbdare.

Îndrăgitul cuplu s-a ocupat îndeaproape de toate detaliile pentru ca micuța lor să fie primită așa cum se cuvine.

Pregătirile pentru camera bebelușului s-au încheiat cu mai puțin de două săptămâni înainte ca vedeta să nască, iar primele imagini au fost făcute publice.

Dana Rogoz, aniversare de 7 ani pentru băiețelul ei. Micuțul Vlad s-a născut de Mărțișor

Gina Pistol și Smiley au terminat de amenajat camera fetiței lor. Micuța va fi întâmpinată ca o prințesă

Pentru decorarea camerei fetiței lor, Gina Pistol a ales nuanțe de roz și mobilier alb.
Camera este decorată cu tapet în nuanțe de roz pudrat cu model cu păsări, o canapea, de asemenea roz pudrat, dar și un pătuț, o noptieră și două măsuțe, toate albe.

Dana Rogoz, aniversare de 7 ani pentru băiețelul ei. Micuțul Vlad s-a născut de MărțișorLa scurt timp după ce Gina a postat primele imagini din camera bebelușului, vedeta a mărturisit că este tot mai emoționată pe măsură ce ziua cea mare se apropie:

Dana Rogoz, aniversare de 7 ani pentru băiețelul ei. Micuțul Vlad s-a născut de Mărțișor„Ideea este că în perioada asta toată lumea îmi recomandă să dorm, să mă odihnesc, dar ce credeți, nu pot să dorm! Nu pot. Dorm cel mult o oră, o oră jumate, mă trezesc, am anumite nevoi.. Cumva cred că mă pregătesc pentru ce va urma”.

Dana Rogoz, aniversare de 7 ani pentru băiețelul ei. Micuțul Vlad s-a născut de Mărțișor

Gina Pistol și Smiley au stârnit multă curiozitate cu relația lor, care vreme de mai mulți ani a fost ținută secret.

În anul 2019, cei doi și-au oficializat relația în mod public, iar un an mai târziu, vedeta avea să rămână însărcinată.

Gina Pistol: „Abia acum realizez ce mi se întâmplă”

Dana Rogoz, aniversare de 7 ani pentru băiețelul ei. Micuțul Vlad s-a născut de Mărțișor

Aflată la prima sarcină, Gina Pistol resimte din plin emoțiile maternității încă de pe acum.
În urmă cu puțin timp, vedeta a mers la clinică pentru a stabili ultimele detalii cu echipa care o va asista la naștere:

„Am primit foarte multe mesaje de la voi [în care] mă întrebați dacă sunt bine. Vă mulțumesc mult. Nu știu, am avut așa o stare… nu știu ce a fost cu mine. Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri, de fapt, pentru că mai am puțin… Nu săptămâna care vine, cealaltă mai este. Și abia acum încep să realizez ce mi se întâmplă.

Asta după discuția avută cu anestezistul. Și mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare, dacă… dacă… Dar cred că toate femeile au trecut prin așa ceva. Mai am puțin. Abia aștept. Mai este puțin și o voi ține pe fiică-mea în brațe”, mai spunea Gina pe Instagram zilele trecute.

Vezi si: