Polițistul Marian Godină a devenit tătic. Prima fotografie din maternitate, alături de fetița lui | Demamici.ro

Polițistul Marian Godină e acum și tătic. Prima fotografie din maternitate, alături de fetița lui

Polițistul Marian Godină a devenit tătic. Prima fotografie din maternitate, alături de fetița lui. Polițistul Marian Godină și soția lui, Georgiana, au devenit pentru prima dată părinți.

Cunoscut în mediul online de ani buni, datorită postărilor sale pline de umor pe subiecte de interes public, Marian Godină a devenit unul dintre cei mai urmăriți români de pe Facebook, iar acest lucru l-a propulsat și către o carieră de scriitor.

Un alt moment al notorietății sale a fost acela în care a decis împreună cu partenera lui să adopte o alpaca, animal exotic originar din munții Anzi ai Americii Latine și pe care o adăpostește cu multă grijă, în curtea casei lui din Brașov, alături de motanul Petrică.

Polițistul Marian Godină a devenit tătic, „bifând” una dintre cele mai mari realizări din viața lui

Polițistul și partenera lui sunt acum părinții unei fetițe, pe nume Maria. Pentru celebrul polițist, viața s-a schimbat complet, iar acest lucru se remarcă și în postări.

Lucrurile nu sunt simple la venirea primului copil pe lume, indiferent de vârsta părinților, iar acest lucru a dat-o de înțeles chiar el.

Polițistul Marian Godină e acum și tătic. Prima fotografie din maternitate, alături de fetița lui

„Am visat că eram într-un grup de Facebook de mămici și iscasem o ceartă referitoare la alăptat. Se făcea că nu puteam ieși din grup, iar la un moment dat, unei mămici mai aprige i-au ieșit mânuțele prin ecranul telefonului și s-a apucat să mă păruiască. Azi mă duc să mă tund.”, a scris Marian Godină.

Nici alegerea unui scaun auto pentru copil nu s-a dovedit a fi una ușoară.

Polițistul Marian Godină e acum și tătic. Prima fotografie din maternitate, alături de fetița lui

„1. Ăsta cred că e ok, ne place.
2. Cred că-l voi alege pe ăsta, văd că are și testele alea de siguranță de care vorbeam. Și renunțăm la cel pe care l-am ales prima dată.
3. Salut, mi-a zis un prieten că are el fix modelul ăsta și nu prea e mulțumit de el pentru că nu se întoarce. Ai putea să mi-l trimiți pe cel pe care l-am ales prima dată? Asta dacă nu ai apucat să-l expediezi deja.
4. Salut, cu toată rușinea, dacă poți e ok dacă nu, asta e, dar încerc. Am tot citit recenzii și am ajuns la concluzia că cel de aici ar fi cel mai potrivit. Dacă l-ai împachetat pe celălalt trimite-l pe ăla că nu e bai.
Cam așa au fost discuțiile cu reprezentantul  în legătură cu scaunul de copil pentru mașină pe care mi l-au oferit. Până la urmă a ajuns azi la mine fix cel pe care l-am ales ultima oară. I-aș trimite un mesaj, doar așa în glumă, în care să-i spun că a ajuns scaunul, dar parcă îl preferam pe altă culoare.”

Polițistul Marian Godină este tată de fată

Polițistul Marian Godină e acum și tătic. Prima fotografie din maternitate, alături de fetița lui

Pentru Marian Godină se deschide un nou capitol, unul care cu siguranță îl va face să simtă un carusel de emoții, mai mari și decât cele din timpul operațiunilor cu patrula, despre care a și scris în repetate rânduri.

Polițistul a postat o primă fotografie cu micuța familiei, iar expresia de pe chipul lui ține loc de cuvinte.
Fetița a primit numele Maria și numeroase felicitări de la internauții de pe pagina de Facebook a lui Godină, dar și de la multe persoane publice din România.

„Să fie sănătoasă, și voi alături de ea! ❤️🤗”, i-a scris jurnalista Emilia Șercan.
„Moș Craciun există!”, a fost reacția lui Pavel Bartoș.
„Să crească mare, să fie sănătoasă, să vă aducă doar bucurii!”, i-a transmis și Traian Berbeceanu.

Vezi și: Imagini emoționante cu Laura Cosoi alături de cele trei fetițe: Rita, Vera și Lara. Primele fotografii cu mezina familiei | Demamici.ro

Vezi și: Cum arată Alice Cavaleru în ultimele luni de sarcină. Soția lui Vladimir Drăghia este de o frumusețe aparte | Demamici.ro