Pavel Bartoș, mesaj pentru fiica lui în ziua în care a devenit majoră: „Eva, draga lui tati, zboară , îndrăznește, visează, iubește!” | Demamici.ro

Pavel Bartoș, mesaj pentru fiica lui în ziua în care a devenit majoră:

Pavel Bartoș este un tătic mândru și împlinit, alături de cele trei fete pe care le are acasă.
Discret când vine vorba de viața lui personală, puțină lume știe că Pavel Bartoș este mândrul tată a trei fete: Eva, Rita și Sofia și alături de soția lui, Anca Bartoș, formează o familie bine închegată. Recent, fiica cea mare a actorului a devenit majoră, ocazie cu care Pavel Bartoș a transmis un mesaj cu totul special pentru Eva.

„La mulți ani, draga mea Eva! Ai împlinit 18 ani! Te iubesc, te prețuiesc, te admir și tare îți mulțumesc că ai ales ca eu să fiu tati al tău! Nu sunt tăticul perfect, nici nu știu dacă e posibil așa ceva, dar sunt un tătic care învață zi de zi. Am înteles în timp că principalele calități ale unui părinte sunt să iubească necondiționat, să comunice și să fie alături de copil, dar mai ales să aibă răbdare, multă răbdare, enorm de multă răbdare! La capitolul răbdare încă mai învăț, dar învăț odată cu tine!

Eva, draga lui tati, zboară , îndrăznește, visează, iubește, fii iubită, fii dreaptă, ajută, lasă-te ajutată, poți să și greșești, nu-i nimic, important este să înveți din acele greșeli, să mergi mai departe, să fii puternică, mai înțeleaptă, să fii tu! Eu am mare încredere în tine! Sunt atât de mândru de tine! Sunt atât de fericit cu tine!”, a scris Pavel Bartoș pe contul de socializare.

Pavel Bartoș a postat două fotografii cu Eva, una de când era bebeluș și alta de când era doar o copilă. Înzestrată cu părul blond și ochii albaștri, Eva pare că și-a moștenit destul de mult tatăl la trăsături.

Totuși, când vine vorba de abilități, Eva pare să fie singura dintre surori care nu are afinități artistice.

Pavel Bartoș, mesaj pentru fiica lui în ziua în care a devenit majoră: "Eva, draga lui tati, zboară , îndrăznește, visează, iubește"

„Fetele mele au o relaţie foarte bună cu muzica. În primul rând, iubesc muzica lui Smiley foarte mult, sunt îndrăgostite de ea. Cea mică, Sofia, cred că va fi artistă, pentru că dansează, cântă toată ziua. E şi fina lui Smiley şi e îndrăgostită de tot ceea ce reprezintă el. Când ne uităm la TV, în reluare, cântă, dansează, nu suportă să spună nimeni vreun lucru despre naşul ei, Smiley. Îi ceartă pe toţi dacă zic ceva de rău. Ea cred că e artista familiei.

Ritei îi place foarte mult picteze, este o fire aristocratică. Iar Eva e mai pe logică, îi place foarte mult matematica. Pe Anca, soţia mea, toate au moştenit-o la minte şi la frumuseţe. Sunt cu capul pe umeri.”, declara Pavel Bartoş într-un interviu, în urmă cu ceva timp.

Pavel Bartoș, mesaj pentru fiica lui în ziua în care a devenit majoră: "Eva, draga lui tati, zboară , îndrăznește, visează, iubește"

Fiind de multe ori plecat de acasă, Pavel Bartoș a recunoscut că îi datorează totul soției sale. Cei doi s-au căsătorit în 2003 și și-au întemeiat o familie frumoasă.

„Eu am un mare noroc, unul enorm. E sotia mea, Anca. De fapt, sotia mea e cea mai mare calitate a mea. A stat mai tot timpul cu ele, pentru că eu am fost plecat multă vreme, a știut să le educe, a întreținut foarte frumos această familie. Le ținem cu picioarele pe pământ, tocmai de asta n-am vrut școală de fițe. Am vrut să vadă că există probleme, că există copii care au sau nu au ceea ce le trebuie. Nu au trait într-un cocon. Le-am ferit de toate castingurile posibile. Acum le ofer opțiuni. Le duc la pian, la dans, la înot. Cred că pe la 15-16 ani vor ști ce drum își doresc să urmeze. E foarte important ca ele să decidă”, marturisea prezentatorul într-un interviu.

Vezi si: Mara Bănică a născut o fetiță la 45 de ani: „Tot astăzi este și ziua mamei mele. Un cadou mai frumos nu cred că se putea” | Demamici.ro

Vezi si: Cabral și Andreea Ibacka au ales un prenume inedit pentru băiețelul lor | Demamici.ro