Mara Bănică a născut o fetiță la 45 de ani: „Tot astăzi este și ziua mamei mele. Un cadou mai frumos nu cred că se putea” | Demamici.ro

Mara Bănică a născut o fetiță la 45 de ani:

Mara Bănică a născut o fetiță la vârsta de 45 de ani. Jurnalista a devenit pentru a doua oară mamă în prima zi din februarie, iar vestea a fost imediat împărtășită cu cei dragi pe rețelele de socializare.

Mara Bănică a născut o fetiță la 45 de ani. Primele declarații, de pe patul de spital

Primele declarații făcute de Mara Bănică din maternitate au venit la câteva ore după nașterea fetiței sale.

„Astăzi ne-am mărit familia! Am născut dimineață la 7.24 o fetiță perfect sănătoasă! Suntem bine amândouă, ne acomodăm cu viața exterioară! Tot astăzi este și ziua de naștere a mamei mele, așa că un cadou mai frumos nu cred ca s-ar fi potrivit! Mulțumesc anticipat tuturor pentru urări și să vă fie bine!”, a transmis Mara Bănică pe pagina ei.

Jurnalista a primit numeroase felicitări din partea internauților, dar și din partea prietenilor din showbiz.

Ce veste minunată!!!! Suntem fericiți pentru voi!!! Să aibă o viață minunată alături de voi și să fie Norocoasă și Fericită!!!!”, i-a urat Dinu Maxer.

Deși nu se află la prima experiență a maternității, pentru Mara Bănică, emoțiile au fost mari de această dată. Vedeta a evitat să mai aibă ieșiri publice și a preferat să se izoleze acasă, și să se odihnească, pentru ca fetița ei să vină în siguranță pe lume și să evite orice posibil pericol.

Mara Bănică a născut o fetiță la 45 de ani: "Tot astăzi este și ziua mamei mele. Un cadou mai frumos nu cred că putea"

„Am emoții foarte mari. Mi-am făcut bagajul de o saptămână. Stau cu el la ușă.

Doctorul cu care urmează să nasc a plecat în Republica Dominicană, timp de două săptâmâni. Mi-a zis să ne întâlnim pe 19 ianuarie, ca să stabilim ziua când voi naște. Dacă se întâmplă ceva, voi naște cu doctorul cu care l-am născut pe băiatul meu, Dima. E frustrant, însă, în perioada asta, cu Covid-ul, pentru că am înțeles că tatăl copilului nu poate intra la spital. Poate totuși o să-l lase până la urmă. Vreau să scap cât mai repede, sunt însărcinată în 36 de săptămâni. Fetița are deja 2 kilograme și 700 de grame, și va face cu siguranță trei kilograme. Nu mai am răbdare deloc. De abia aștept să scap ca să mă pot mișca. Eu am fost ca într-un arest la domiciliu timp de șapte luni, pentru că-mi este foarte teamă de Covid”, a declarat Mara Bănică, pentru Click.ro, cu puțin timp înainte să nască.

Mara Bănică mai are un băiețel, pe nume Dima, dintr-o relație anterioară. Recent, jurnalista s-a căsătorit cu bărbatul alături de care are și o fetiță în prezent.

Cine este tatăl fetiței Marei Bănică

Soțul Marei Bănică nu este persoană publică și nici nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor, motiv pentru care și vedeta a fost reticentă în a se afișa public cu el.

„Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni, când vine acasă, trei-patru zile, să stea cu noi, dar relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, pentru că noi suntem oameni maturi. Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar momentan asta e situația. E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștept. În momentul în care se va naște fetița, va veni acasă. La un moment dat am discutat să nasc în Germania, dar, din cauza pandemiei, au picat toate planurile, așa că am să nasc în țară, la o clinică privată. Eu zic că o să fie bine”, a spus Mara Bănică pentru Fanatik.

Vezi si: Mara Bănică, însărcinată cu al doilea copil la 45 de ani: „Vom deveni părinți, undeva peste cinci luni” | Demamici.ro

Vezi si: Mara Bănică a anunțat sexul bebelușului: „O să avem pereche” | Demamici.ro