Mara Bănică a anunțat sexul bebelușului: „O să avem pereche” | Demamici.ro

Mara Bănică a anunțat sexul bebelușului:

Mara Bănică a anunțat sexul bebelușului: „O să avem pereche”. Jurnalista se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, la 11 ani de când a trecut prin emoțiile maternității pentru prima dată.

Recent, vedeta de televiziune le-a dat vestea cea mare apropiaților și urmăritorilor de pe rețelele de socializare, după ultima vizită la ecograf. Așa cum pare că și-a și dorit, Mara Bănică va fi de data aceasta mama unei fetițe.

Mara Bănică a anunțat sexul bebelușului: „O să avem pereche”

„O să avem pereche”, a scris ea pe rețelele de socializare.

„Vine o fetiță? Yuhuuuuu”, a fost una dintre reacțiile primite la postarea vedetei.

„Daaa :)”, a confirmat Mara.

Comentariile și felicitările nu au întârziat să apară, iar unele dintre ele au dat de înțeles că Mara Bănică tânjea să devină din nou mamă.

„Felicitările mele!! Sarcină ușoară și să vă bucurați și crestere ușoară!!🤗😘👌🏻”, „Mă bucur din suflet pentru tine. Ai așteptat, dar a meritat! Dumnezeu știe când să apară”, au mai spus internauții.

Mara Bănică a anunțat sexul bebelușului: "O să avem pereche"

Mara Bănică, din nou mamă, la vârsta de 45 de ani

Mara Bănică, de două ori mămică, după 11 ani în care și-a crescut singură, băiețelul. Dima are acum 11 ani și abia așteaptă să-și întâlnească surioara mai mică. Noul membru al familiei este rodul iubirii dintre vedetă și actualul ei soț. Vestea că vor deveni părinți a venit la doar un an de la logodna lor.

„Soțul meu nu este persoană publică și consideră că în familia noastră ajunge să fiu eu cea cunoscută. Așa că, soție ascultătoare, mă supun.”, povestea Mara Bănică într-o postare pe internet.

Chiar dacă pe plan sentimental lucrurile nu au fost mereu stabile pentru Mara Bănică, jurnalista și-a dorit dintotdeauna să devină mamă.

„Eu am zis clar că dacă până la 35 de ani nu mă căsătoresc, eu fac un copil, ceea ce am făcut. Dima ştie că are un alt tată biologic, nu va avea o surpriză mai târziu. Nu am avut o relaţie cu acest om, nu eram din acelaşi mediu social. Am pus punct poveştii repede, după o lună. Tată meu s-a îmbolnăvit de cancer şi eu am aflat că sunt însărcinată. Părintele mi-a zis că dacă eu iau o viaţă îmi ia şi Dumnezeu o viaţă”, povestea Mara Bănică despre perioada în care a aflat că va deveni pentru prima dată mamă.

Vezi si: Mara Bănică, însărcinată cu al doilea copil la 45 de ani: „Vom deveni părinți, undeva peste cinci luni” | Demamici.ro

Vezi si: Cristina Cioran a fost externată, însă micuța Ema a rămas în spital: „O voi putea vizita de 2 ori pe săptămână” | Demamici.ro