Angela Rusu a devenit bunică. Interpreta de 46 de ani va naște și ea luna viitoare | Demamici.ro

Angela Rusu a devenit bunică. Interpreta de 46 de ani va naște și ea luna viitoare

Angela Rusu a devenit bunică. Interpreta de 46 de ani va naște și ea luna viitoare. Este sărbătoare mare în familia cântăreței Angela Rusu, după ce fiica ei cea mare, Larisa, în vârstă de 25 de ani, a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Micuța Alice este cea care a făcut-o bunică pentru prima dată pe Angela Rusu. Culmea, cu doar 3 săptămâni înainte să nască și ea. „Cel mai frumos și intens sentiment, să fii bunică! Te iubim mult de tot, Alice!”, a scris proaspăta bunicuță pe contul de Instagram, unde a postat o fotografie în premieră, cu micuța Alice.

Însărcinată la vârsta de 46 de ani, Angela Rusu a trăit o emoție cu totul aparte. A rămas însărcinată aproape în același timp cu fiica ei cea mare, după multe încercări de a mai aduce pe lume un copil.

Angela Rusu a devenit bunică. Interpreta de 46 de ani va naște și ea luna viitoare

„Cezariana mea este programată pe data de 1 iunie. E diferență de două-trei săptămâni între fetițe”, a povestit solista, invitată la Teo Show, la Kanal D.

Angela Rusu a făcut 4 fertilizări in vitro pentru a mai putea deveni mamă

Angela Rusu și soțul ei, Marius, și-au dorit foarte mult un copil. Cei doi nu s-au lăsat descurajați de împrejurări. După ce solista a pierdut o sarcină la șase săptămâni, ea a fost nevoită să facă patru fertilizări in vitro.

Angela Rusu a devenit bunică. Interpreta de 46 de ani va naște și ea luna viitoare

„E o minune ce s-a întâmplat, ne-am rugat foarte mult, este a patra fertilizare în vitro. Am făcut trei la o clinică, apoi am apelat la o altă clinica din Grecia, Atena. Aceste tratmente sunt traumatizante mai ales pentru psihic, dar și pentru partener. Stai tot timpul în suspans.

Sunt multe tratamente hormonale care se fac în timpul procedurii, iei în greutate, nu mai ești tu. Eu m-am luptat. Marius a zis, după ce am pierdut o sarcină la șase săptămâni, să nu mai luptăm, că nu mai are rost. Nașul nostru, Silviu Prigoană, ne-a ajutat să descoperim clinica asta în Grecia. Ne-a încurajat foarte mult”, a mai spus solista.

Deși nu se află la prima sarcină, solista spune că aceasta este cea mai ușoară sarcină de până acum. „Mi-e poftă de mere, nu am mâncat în viața mea atâtea mere. Sunt fericită și împlinită și șocată, am o sarcină extrem de ușoară. Câteodată uit că sunt gravidă! Cu Larisa, când am fost însărcinată, a fost dezastru. Mi-a fost greață până la 6 luni, cu Rebeca am avut risc de avort la 6 luni. Acum, la 46 de ani, sarcina îmi priește. Și Larisa se simte foarte bine”, a adăugat solista la aceeași emisiune.

Vezi si: Cântăreața Angela Rusu, însărcinată la 46 de ani: „E cea mai mare minune pe care o așteptăm de ani de zile!” VIDEO | Demamici.ro