Cristina Cioran a fost externată, însă micuța Ema a rămas în spital: „O voi putea vizita de 2 ori pe săptămână” | Demamici.ro

Cristina Cioran a fost externată, însă micuța Ema a rămas în spital: „O voi putea vizita de 2 ori pe săptămână” | Demamici.ro

Cristina Cioran a fost externată, însă micuța Ema a rămas în spital: „O voi putea vizita de 2 ori pe săptămână”. Prezentatoarea TV a ajuns acasă, însă nu alături de micuța sa, așa cum și-ar fi dorit, ci singură. Fetița, născută prematur la 29 de săptămâni de sarcină, are în continuare nevoie de spitalizare și va rămâne internată până când va lua suficient în greutate.

Într-un mesaj postat pe contul de Instagram, Cristina Cioran le mulțumește tuturor celor care i-au fost alături în clipele dificile prin care a trecut. Este recunoscătoare pentru sprijin, empatie și vorbele de încurajare care au ajutat-o să realizeze că oamenii îi sunt alături și în momentele în care viața a pus-o la încercare.

Cristina Cioran își va putea vizita fetița de 2 ori pe săptămână și o va putea mângâia atât cât i se va permite pentru ca starea de sănătate a micuței să nu se înrăutățească.

Cristina Cioran a fost externată, însă micuța Ema a rămas în spital: „O voi putea vizita de 2 ori pe săptămână” | Demamici.ro

Cristina Cioran a fost externată. Mesajul Cristinei Cioran după ce a ajuns acasă, fără micuța Ema

Cristina Cioran: „As vrea sa impartasesc cu voi cateva ganduri despre tot ce s-a intamplat in perioada asta. In primul rand vreau sa va multumesc pentru sutele de mesaje primite, mesaje de incurajare pentru noi, mesaje cu povesti similare.

Nu mi-am imaginat ca suntem atat de multi si multe, cele care trecem prin astfel de momente si vreau sa va spun ca ma ajuta enorm sa merg mai departe si sa prind curaj. Ema e puternica, are o strangere de mana ca tati, zambet ca mami, curaj si ambitie . Au fost si sunt momente foarte emotionante pentru mine si as vrea sa ma scuzati ca nu am reusit sa raspund la telefon si nici tuturor mesajelor.

Sunt acasa. Nu m-au mai putut tine in spital, sunt reguli stricte… iar Ema mea a ramas in spital sub atenta ingrijire a medicilor care au salvat-o. Nu stiu cum si nu pot sa exprim ceea ce simt pentru ce au facut pentru noi si fac zilnic pentru ea.

O voi putea vizita de doua ori pe saptamana cu test covid, o voi putea mangaia atat cat mi se va permite ca sa nu ii punem in pericol viata. Mai sta in spital pana cand va lua suficient in greutate ca sa o putem lua acasa.

Suntem doar doi parinti care incearca sa se imbarbateze cu rabdare si credinta sa o putem aduce acasa. va marturisesc faptul ca sunt prea emotiva ca sa pot vorbi foarte mult despre ce s-a intamplat asa ca va rog sa ma intelegeti si inca o data va multumesc! Sa stiti ca apreciez fiecare gand, faptul ca v-ati rupt timp ca sa-mi scrieti ma onoreaza si ma obliga sa va raspund. Va imbratisez ❤️ suntem Above The Sky!”

Cristina Cioran a fost externată, însă micuța Ema a rămas în spital: „O voi putea vizita de 2 ori pe săptămână” | Demamici.ro

Cristina Cioran a născut prematur la 29 de săptămâni de sarcină

Cristina Cioran trebuia să-și aducă fiica pe lume în luna septembrie, însă Ema s-a născut prematur. Ziua care trebuia să fie una dintre cele mai fericite din viața sa s-a transformat într-una plină de îngrijorare, teamă și panică. Prezentatoarea TV a făcut anunțul public pe contul său de Instagram, acolo unde le-a cerut celor care o urmăresc să se roage pentru ea și pentru fetița care e venit pe lume mult prea devreme.

„Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, este mesajul transmis de Cristina Cioran.

Vezi si: Cristina Cioran a născut prematur: „Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!” | Demamici.ro

Vezi si: Cristina Cioran a ales numele pentru fetița ei. Actrița, însărcinată cu primul copil la 43 de ani | Demamici.ro

Vezi si: Cristina Cioran, însărcinată la 43 de ani: „Sunt foarte emoționată și foarte fericită!” | Demamici.ro