Cum arată Alice Cavaleru în ultimele luni de sarcină. Soția lui Vladimir Drăghia este de o frumusețe aparte | Demamici.ro

Cum arată Alice Cavaleru în ultimele luni de sarcină. Soția lui Vladimir Drăghia este de o frumusețe aparte | Demamici.ro

Cum arată Alice Cavaleru în ultimele luni de sarcină. Soția lui Vladimir Drăghia este de o frumusețe aparte. Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor deveni părinți pentru a doua oară, cei doi fiind în culmea fericirii, mai ales că și-au dorit mult cel de-al doilea copil. 

Chiar în ziua de Paște, cei doi au anunțat, tot pe rețelele de socializare, sexul bebelușului. Alice Cavaleru a dezvăluit că Zora va avea o surioară!

„Este fetiță! Zora o să aibă o soră, eu o să fiu mama a două fetițe, iar Vladimir va trebui să se obișnuiască cu energia feminină dominantă din casă. Ne bucurăm să împărtășim cu voi această mare bucurie în zi de sărbătoare. Paște fericit vă dorim!”, a fost mesajul transmis de Alice Cavaleru pe pagina sa de Instagram.

Cum arată Alice Cavaleru în ultimele luni de sarcină. Soția lui Vladimir Drăghia este de o frumusețe aparte

Recent, Alice a publicat o fotografie pe contul său de Instagram, unde se mâmdrește cu burtica din ultimul trimestru, alături de un mesaj emoționant. „Hai că am și poze cu burtica!??? Nu știu cum se face, dar când stau la poze de gravidă, reușesc să par mai însărcinată decât sunt la momentul respectiv, iar când e nevoie să ascund, well… mă descurc foarte bine.

Am făcut poze în care nu par însărcinată acum o lună.? Eei, a început trimestrul al treilea și vreau să mă bucur cât mai mult de burtică, de șoldurile pufoase, de gușă, de tot! Bebelușa mea crește și am doar motive de bucurie că pot să am grijă de ea cum trebuie. #goodvibesonly ?”, a scris Alice Cavaleru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

Cum a aflat Alice că este însărcinată

Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru și Zora au fost invitați, în urmă cu câteva săptămîni, în platoul „Teo Show”, de la Kanal D. Vladimir Drăghia a dezvăluit că, de data aceasta, sarcina nu a fost una întâmplătoare pentru că își doreau foarte mult încă un copil.

„N-a fost întâmplător, de data asta, ajunsesem să ne dorim destul de tare încă un copilcam de un an de zile. Noi credem că are cumva legătură cu stresul, infertilitatea. Imediat ce am putut să ne relaxăm puțin s-a întâmplat minunea. Am rezolvat-o și pe asta în ianuarie, mi-am luat o grijă”, a spus Vladimir Drăghia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

 

Alice Cavaleru, o mămică extrem de fericită și dedicată

În urmă cu ceva timp, pentru andreearaicu.ro, Alice declara că este extem de fericită și că își iubește enorm fiica, însă povestea și cât de dificil a fost atunci când Vladimir Drăghia a fost plecat în Republica Dominicană și ea a trebuit să se descurce singură cu un bebeluș.

„A fost greu când Vladimir a fost plecat (n.r. – a participat la concursul televizat „Exatlon”, pe care l-a și câștigat). Am stat doar eu cu Zora timp de cinci luni. Noi nu avem părinții în București și a trebuit să mă descurc. A fost nevoie de o dedicare completă, dar m-am bucurat că pot să fac asta. A fost o șansă pentru mine să-mi fac treaba de mamă foarte bine. Eu n-am fugit niciodată de greu și cred ca încercările m-au transformat frumos.

E la fel ca la nașterea naturală. A fost o experiență pe care mi-am dorit foarte mult să o trăiesc și chiar dacă a fost greu, bucuria că am reușit a fost mai mare. 

Cum arată Alice Cavaleru în ultimele luni de sarcină. Soția lui Vladimir Drăghia este de o frumusețe aparte | Demamici.ro

Vladimir a fost întrebat o dată ce sfat ar da bărbaților care vor să devină tătici și el a răspuns: să aleagă bine mama copilului. O să mă inspir de la el și o spun că femeia trebuie să aleagă cu grijă pe tatăl copilului lor. E cel mai important. Dacă ai susținerea potrivită din partea partenerului, adaptarea la viața de mamă se face mult mai ușor. Ideea este să nu te simți singură în procesul acesta.

Pe proaspetele mămici le-aș sfătui să aibă rabdare și să accepte momentele grele pentru că totul va fi răsplătit. De asemenea, aș vrea să le rog să facă lucrurile cum vor ele, nu cum le spun cei din jur că trebuie”, spunea Alice Cavaleru.

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Fetița lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru a împlinit 3 ani! Cu cine seamănă micuța Zora | Demamici.ro

Vezi și: Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor deveni părinți pentru a doua oară | Demamici.ro