Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor deveni părinți pentru a doua oară | Demamici.ro

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor deveni părinți pentru a doua oară | Demamici.ro

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor deveni părinți pentru a doua oară. Bucurie imensă pentru Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru! Cele două vedete au anunțat cu puțin timp în urmă că vor deveni părinți pentru a doua oară! 

Vladimir Drăghia a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie emoționantă alături de soția și de fiica sa, dar și de cățelul familiei. Alice își duce mâna protector la burtica destul de evidentă, iar în mână ține o ecografie cu bebelușul.

„Facem om nou. E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună. Sperăm că la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor. Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături. 🙏” , a scris Vladimir Drăghia pe Instagram.

În același timp, și Alice Cavaleru a postat pe pagina sa de Facebook aceeași fotografie cu același mesaj: „Facem un om nou”.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor deveni părinți pentru a doua oară

De când au devenit părinți, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru își trăiesc visul frumos împreună, în familia pe care și-au construit-o, iar micuța Zora a fost, pentru ei, piesa cea mai importantă din puzzle.

 

Însă, acum, familia lor se întregește frumos, cei doi fiind cum nu se poate mai fericiți. Cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare s-au întrecut în mesaje superbe:

„Sunteți o familie superbă, toate cele bune!”, „Felicitări, familie frumoasă!! Să aveți parte de cât mai multe momente unice și speciale împreună!” , „Felicitări!!! Cea mai frumoasă aventură!”, „Ce bucurie, ce veste frumoasă! ❤️ Să fie cel mai fain început și să vă bucurați de tot ce urmează. Vă îmbrățișez 🤩”, „Felicitări, sunteți minunați”.

Printre vedetele care le-au scris deja mesaje de felicitare, se numără Dana Rogoz și Beatrice Olaru.

Alice Cavaleru, o mămică extrem de fericită și dedicată

În urmă cu ceva timp, pentru andreearaicu.ro, Alice declara că este extem de fericită și că își iubește enorm fiica, însă povestea și cât de dificil a fost atunci când Vladimir Drăghia a fost plecat în Republica Dominicană și ea a trebuit să se descurce singură cu un bebeluș.

„A fost greu când Vladimir a fost plecat (n.r. – a participat la concursul televizat „Exatlon”, pe care l-a și câștigat). Am stat doar eu cu Zora timp de cinci luni. Noi nu avem părinții în București și a trebuit să mă descurc. A fost nevoie de o dedicare completă, dar m-am bucurat că pot să fac asta. A fost o șansă pentru mine să-mi fac treaba de mamă foarte bine. Eu n-am fugit niciodată de greu și cred ca încercările m-au transformat frumos.

E la fel ca la nașterea naturală. A fost o experiență pe care mi-am dorit foarte mult să o trăiesc și chiar dacă a fost greu, bucuria că am reușit a fost mai mare. 

Vladimir a fost întrebat o dată ce sfat ar da bărbaților care vor să devină tătici și el a răspuns: să aleagă bine mama copilului. O să mă inspir de la el și o spun că femeia trebuie să aleagă cu grijă pe tatăl copilului lor. E cel mai important. Dacă ai susținerea potrivită din partea partenerului, adaptarea la viața de mamă se face mult mai ușor. Ideea este să nu te simți singură în procesul acesta.

Pe proaspetele mămici le-aș sfătui să aibă rabdare și să accepte momentele grele pentru că totul va fi răsplătit. De asemenea, aș vrea să le rog să facă lucrurile cum vor ele, nu cum le spun cei din jur că trebuie”, spunea Alice Cavaleru.

Sursa foto: Buruletz/ Desene cu lumină

Vezi și: Fetița lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru a împlinit 3 ani! Cu cine seamănă micuța Zora | Demamici.ro

Vezi și: Vladimir Draghia, marturisiri sincere despre fetita sa si dependenta de telefon: „Ne era din ce in ce mai greu sa i-l luam!” | Demamici.ro