Alice Cavaleru a născut. Vladimir Drăghia și soția sa au ales un nume cu adevărat unic pentru cea de-a doua fetiță | Demamici.ro

Alice Cavaleru a născut. Vladimir Drăghia a ales un nume cu adevărat unic pentru cea de-a doua fetiță a lor

Alice Cavaleru a născut. Vladimir Drăghia și soția sa au ales un nume cu adevărat unic pentru cea de-a doua fetiță. Este bucurie mare în familie lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru, după ce în noaptea de 6 septembrie, familia lor s-a mărit cu încă un membru.

Din primele informații apărute în presă, Alice a născut pe data de 6 septembrie, la lora 23:20, iar micuța nou-născută a avut o greutate la naștere de 3530 grame și 53 de cm lungime.
În zorii zilei următoare, fericiții părinți au dat vestea cea mare și pe rețelele de socializare și au împărtășit bucuroși, cu toți urmăritorii lor, noua minune din viața lor.

Mai mult, mămica Alice Cavaleru a dezvăluit și numele fetiței lor, o alegere cu adevărat specială și nemaiauzită până acum.

Alice Cavaleru a născut

„Alegra Nova Drăghia – o nouă bucurie în viața noastră. O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit. ❤️”, a transmis soția lui Vladimir Drăghia.

Cuplul mai are împreună o fetiță pe nume Zora, care a împlinit de curând vârsta de 5 ani și cu siguranță abia așteaptă să-și cunoască surioara mai mică.

Alice Cavaleru, o mămică extrem de fericită și dedicată

În urmă cu ceva timp, pentru andreearaicu.ro, Alice declara că este extem de fericită și că își iubește enorm fiica, însă povestea și cât de dificil a fost atunci când Vladimir Drăghia a fost plecat în Republica Dominicană și ea a trebuit să se descurce singură cu un bebeluș.

„A fost greu când Vladimir a fost plecat (n.r. – a participat la concursul televizat „Exatlon”, pe care l-a și câștigat). Am stat doar eu cu Zora timp de cinci luni. Noi nu avem părinții în București și a trebuit să mă descurc. A fost nevoie de o dedicare completă, dar m-am bucurat că pot să fac asta. A fost o șansă pentru mine să-mi fac treaba de mamă foarte bine. Eu n-am fugit niciodată de greu și cred ca încercările m-au transformat frumos.

E la fel ca la nașterea naturală. A fost o experiență pe care mi-am dorit foarte mult să o trăiesc și chiar dacă a fost greu, bucuria că am reușit a fost mai mare.

Vladimir a fost întrebat o dată ce sfat ar da bărbaților care vor să devină tătici și el a răspuns: să aleagă bine mama copilului. O să mă inspir de la el și o spun că femeia trebuie să aleagă cu grijă pe tatăl copilului lor. E cel mai important. Dacă ai susținerea potrivită din partea partenerului, adaptarea la viața de mamă se face mult mai ușor. Ideea este să nu te simți singură în procesul acesta.

Pe proaspetele mămici le-aș sfătui să aibă rabdare și să accepte momentele grele pentru că totul va fi răsplătit. De asemenea, aș vrea să le rog să facă lucrurile cum vor ele, nu cum le spun cei din jur că trebuie”, spunea Alice Cavaleru.

Vezi și: Zora, fiica lui Alice Cavaleru și a lui Vladimir Drăghia, a împlinit 5 ani. Cu cine seamănă mai mult? | Demamici.ro

Vezi și: Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor deveni părinți pentru a doua oară | Demamici.ro

Vezi și: Cum arată Alice Cavaleru în ultimele luni de sarcină. Soția lui Vladimir Drăghia este de o frumusețe aparte | Demamici.ro