Anna Lesko, probleme de sănătate cu băiețelul, din cauza tabletei | Demamici.ro

Anna Lesko, probleme de sănătate cu băiețelul, din cauza tabletei

Anna Lesko este mama unui băiețel superb, pe nume Adam, în vârstă de 6 ani. Artista petrece mult timp alături de fiul ei, mai ales că atunci când este posibil, copilul își însoțește mama și la unele evenimente muzicale sau apariții TV.

Extrem de preocupată de dezvoltarea armonioasă a copilului ei, Anna Lesko nu se ferește să ia măsuri radicale, atunci când este cazul.

Recent, ea a descoperit că Adam a început să aibă probleme cu vederea și l-a dus la un consult de specialitate.

Anna Lesko i-a interzis copilului ei tableta și telefonul

Decizia luată de artistă a venit în urma unui consult medical al băiețelului.

„Adam este foarte bine. Il car peste tot. La clipuri, emisiuni. E cu mine. E foarte bine. Dar i-am redus tableta.

Anna Lesko, probleme de sănătate cu băiețelul, din cauza tabletei

„Nu mai are voie. Am fost la doctor si nu este bine. In aceasta perioada cu pandemia prin care inca trecem, nu ca n-ar fi vazut Adam bine, dar a fost un control de rutina.

Cand s-a uitat in muschiul ochiului, a vazut ca muschiul respectiv este cam obosit. Mi-a spus clar. Nu telefon, nu tableta. Sa nu fie ca un fel de pedeapsa, evident, pentru copil. Sa aiba o alta preocupare. El are curte. Are unde, dar s-a plictisit pana si de asta.

A reactionat bine la interdictie. Cu Adam merge foarte bine cu dialog. Doamna doctor i-a explicat, eu i-am explicat, si, stii ca daca le explici copiilor si insisti un pic pe o chestie, chiar incep sa inteleaga. Normal ca vrea sa ma pacaleasca in fiecare zi. Le are cu astea. imi spune ce bine arat, cu bluza, cu astea, si dupa aceea: ‘Pot sa stau un pic? Promit ca doar 10 minute’. Notiunea timpului la el e de o ora, trei”, a povestit Anna Lesko la Pro tv.

Anna Lesko, probleme de sănătate cu băiețelul, din cauza tabletei

Artista a decis să își încurajeze din ce în ce mai mult băiatul să își petreacă timp în natură, motiv pentru care artista mămică are grijă întotdeauna să propună activități în aer liber împreună cu băiețelul ei.

Vezi si: Vladimir Draghia, marturisiri sincere despre fetita sa si dependenta de telefon: „Ne era din ce in ce mai greu sa i-l luam!” | Demamici.ro

Vezi si: Studiu: Peste 85% dintre copiii din Romania stau zilnic pe internet, de pe telefon. In 2010 erau doar 2% | Demamici.ro