Andreea Mantea, 6 ani alături de David: „La mulți ani, puiul meu mult dorit!” | Demamici.ro

Andreea Mantea, 6 ani alături de David:

Andreea Mantea, 6 ani alături de David: „La mulți ani, puiul meu mult dorit!” Au trecut 6 ani de când Andreea Mantea a devenit mamă, iar de atunci, viața vedetei s-a schimbat cu desăvârșire.

Au fost momente magice, dar și momente grele, însă Andreea Mantea a fost recunoscătoare în fiecare zi pentru minunea care i-a împlinit viața – băiețelul ei, David.

Pe 27 mai, David a împlinit vârsta de 6 anișori, ocazie cu care mămica Andreea Mantea i-a pregătit o petrecere cu multe baloane colorate și surprize.

Andreea Mantea, 6 ani alături de David: "La mulți ani, puiul meu mult dorit!"

„6 anișori! Nu aș fi crezut niciodată că acești ani vor trece atât de repede…
La mulți ani, puiul meu mult dorit! 🙏🏻🤗❤️”, a transmis Andreea Mantea pe rețelele de socializare.

Pentru aniversarea lui David, atât el, cât și mama lui, au petrecut asortați, în ținute albe, la petrecerea de grădină organizată în cinstea lui. Micuțul a avut un tort superb, cu etaj, decorat așa cum orice băiețel și-ar dori.

Andreea Mantea, 6 ani alături de David: "La mulți ani, puiul meu mult dorit!"

„A fost o zi foarte grea și emoționantă pentru mine. Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele, din tot sufletul meu! 🙏🏻🤗❤️ Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și tuturor celor care încă sunt! Cu toții sunteți minunați! 🥰🥰”, a mai transmis Andreea Mantea la finalul petrecerii.

Andreea Mantea, 6 ani alături de David: "La mulți ani, puiul meu mult dorit!"

Andreea Mantea și David au o relație extrem de apropiată, iar vedeta nu a stat dezlipită de el nici măcar atunci când a fost nevoită să se stabilească în Turcia o perioadă, pentru filmările la emisiunea pe care o prezenta la Kanal D.

David i-a fost alături vedetei în permanență, iar statutul de mamă singură nu a speriat-o deloc pe frumoasa vedetă. Micuțul David, un băiețel foarte isteț, a legat o relație apropiată și cu tatăl său, luptătorul Cristi Mitrea, cu care își petrece timpul ori de câte ori are ocazia.

Vezi si: Cum l-a convins Andreea Mantea pe David sa renunte la suzeta! Chiar el a aruncat-o la gunoi VIDEO| Demamici.ro

Vezi si: Suzeta, avantaje si dezavantaje! Cum aleg suzeta potrivita pentru bebelusul meu | Demamici.ro