Andreea Mantea a ales să fie mamă singură și nu regretă deloc: „Câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec…” | Demamici.ro

Andreea Mantea a ales să fie mamă singură și nu regretă deloc:

Andreea Mantea a ales să fie mamă singură și nu regretă deloc: „Câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec…” Andreea Mantea este mama unui băiețel, pe nume David, în vârstă de 6 ani, care îi seamănă leit.

Viața prezentatoarei TV s-a schimbat radical în ultimii 6 ani, atunci când David a venit pe lume. A fost o perioadă la care vedeta visa de multă vreme, însă din nefericire, bucuria din sarcină avea să-i fie umbrită de comportamentul partenerului ei de atunci, luptătorul de MMA Cristi Mitrea, tatăl copilului ei.

Andreea Mantea a născut singură, fără să-l aibă pe tatăl copilului alături și tot singură s-a întors și de la maternitate. Pe certificatul de naștere al lui David, în dreptul numelui tatălui, este trecută o liniuță.

După ani buni în care a preferat să evite subiectul, Andreea Mantea a făcut o serie de dezvăluiri despre motivele care au dus la deciziile actuale.

Cum l-a convins Andreea Mantea pe David sa renunte la suzeta! Chiar el a aruncat-o la gunoi VIDEO| Demamici.ro

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem”, și-a început Andreea Mantea declarația pentru wowbiz.ro.

David a implinit 4 ani! Ce mesaj emotionant i-a transmis Andreea Mantea| Demamici.ro

Andreea Mantea: „De ce se bate cu pumnii în piept cu mândrie că acest copil este al lui, dar totuși nu știe ce înseamnă colici, scutece, dureri de dinți, primii pași, prima julitură…”

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au încercat de-a lungul timpului, de dragul copilului lor, să păstreze o relație de ptietenie. Însă recent, vedeta a mărturisit că a întrerupt orice fel de legătură cu el și nici micuțul David nu și-ar mai dori să petreacă timp cu tatăl lui.

„Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred ca își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui. Nu înteleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui.

Dacă a hotărât să intre în viața lui, ca tată, de ce susține așa ceva acum? De ce se bate cu pumnii în piept cu mândrie că acest copil este al lui, dar totuși nu știe ce înseamnă colici, scutece, dureri de dinți, primii pași, prima julitură, cum să își lege șireturile sau cum să aline o durere…

A spus ca el și David au o relație magnifică. Realitatea este alta. Nu a avut răbdare niciodată cu el, în așa fel încât să își construiască o relație tată-fiu. Iar acum este prea târziu deja. Copilul nu îl mai vrea. Nu îl mai place, nu vrea să mai audă de el, în ciuda faptului ca m-am chinuit să conturez o imagine perfectă a tatălui lui. Pentru ca l-a dezamăgit enorm.

Și-a dorit să îi fie alături în anumite momente și nu i-a fost. Probabil… că era ocupat cu instabilitatea emoțională. Când copilul își dorea să îl vadă… nu avea timp sau pur și simplu, nu răspundea. Îl lua sau îl vedea doar când copilul nu își dorea. Oricum este înfiorator să descriu în cuvinte reacția copilului când auzea că trebuie să meargă la el.

Acum David este liniștit. A trecut peste multe întâmplări și dezamăgiri cu bine. A crescut cât de cât și percepe altfel lucrurile. A ințeles atât cât trebuia să înteleagă la vârsta lui. Este bucuros că nu mai e nevoit să simtă teama de a merge la tatăl lui, iar eu sunt fericită că puiul meu nu va mai fi lovit.”

Citește continuarea articolului pe wowbiz.ro.

Vezi si: Andreea Mantea, 6 ani alături de David: „La mulți ani, puiul meu mult dorit!” | Demamici.ro

Vezi si: Cum l-a convins Andreea Mantea pe David sa renunte la suzeta! Chiar el a aruncat-o la gunoi VIDEO| Demamici.ro

Cum a aflat Andreea Mantea ca este insarcinata

Din momentul in care David a venit pe lume, viata Andreei Mantea s-a schimbat in totalitate. Prezentatoarea TV este o femeie fericita si implinita, iar baietelul adorabil ii umple viata cu fericire in fiecare zi de 6 ani.

Andreea Mantea a povestit cum a aflat ca este insarcinata. Vedeta TV era la volan in momentul in care un sofer neatent a facut o manevra brusca. Speriata, Mantea si-a dus instinctiv mana la burta. Acela a foat momentul in care a realizat ca o alta viata se dezvolta in interiorul ei, viata lui David.