Maya, fetița lui Connect-R, a împlinit 8 ani. Ce petrecere frumoasă i-a organizat alături de Misha, fosta soție | Demamici.ro

Maya, fetița lui Connect-R, a împlinit 8 ani. Ce petrecere frumoasă i-a organizat alături de Misha, fosta soție
Cuprins articol
  1. Mesajul emoționant transmis de Misha pentru fiica sa
  2. Connect-R, un tătic responsabil cu fetița lui
  3. Fetița lui Connect-R a fost la un pas de moarte

Micuța Maya a fost răsfățata zilei alături de prietenele ei, în ziua în care a împlinit 8 anișori. Celebrul cuplu și-a dorit ca fiica lor să înceapă anul cu amintiri frumoase, așa că au organizat un eveniment festiv, de la care nu au lipsit persoanele dragi, tortul, baloanele, face painting-ul și, nu în ultimul rând, voia bună!

Maya, fetița lui Connect-R, a împlinit 8 ani. Mesajul emoționant transmis de Misha

Maya are și cont de Instagram, admnistrat, cel mai probabil, de mama fetei, ca un spațiu care să marcheze amintiri din momentele cheie.

„Astăzi am făcut 8 ani! Mulțumesc tuturor pentru prezență și pentru mesajele frumoase ♥️”, este mesajul transmis de ziua fetiței, alături de mai multe fotografii.

În ciuda faptului că au ales să se separe, Misha și Connect-R au în continuare o relație apropiată, de dragul fetiței lor. Fosta soție a lui Connect-R s-a fotografiat alături de el și micuța Maya și a transmis și ea o urare publică cu emoție:

Maya, fetița lui Connect-R, a împlinit 8 ani. Ce petrecere frumoasă i-a organizat alături de Misha, fosta soție

„La mulți ani , Mayu meu ! 🎂@maya.mihalache. Copilul meu bun! Te iubim mult de tot!!! Să ai o viață plină de fericire!”

Maya, fetița lui Connect-R, a împlinit 8 ani. Ce petrecere frumoasă i-a organizat alături de Misha, fosta soție

Doinița Oancea și Majda Aboulumosha au fost vedetele care i-au făcut Mayei urări pe pagina de Instagram a Mishei.

Maya, fetița lui Connect-R, a împlinit 8 ani. Connect-R, un tătic responsabil cu fetița lui: „Mi-a spus o vorbă care m-a pus pe gânduri foarte tare”

Chiar dacă muncește din greu pentru ca fetiței lui să nu-i lipsească nimic, artistul s-a văzut nevoit să impună niște limite, astfel încât Maya să înțeleagă valoarea banului.

Maya, fetița lui Connect-R, a împlinit 8 ani. Ce petrecere frumoasă i-a organizat alături de Misha, fosta soție

Într-o zi, fetița lui l-a surprins cu una dintre afirmațiile făcute:

„Mi-a spus o vorbă care m-a pus pe gânduri foarte tare. Nu știu de unde a auzit-o, cum a făcut… Mi-a zis: mai vreau o păpușă. Și zic săptămâna trecută ți-am luat una. Și-mi zice: păi ce, ești Connect-R și-i zic: dacă sunt Connect-R, ce? Păi ești un tătic cu bani. Atunci m-a pus în gardă puțin.”

Cântărețul a apelat, astfel, la recompense pentru a-și responsabiliza fetița.

„Am început să funcționăm cu recompense, adică: face la pian mai mult decât i-a dat doamna profesoară, primește ceva, își strânge în cameră, primește ceva, adică încercăm să o responsabilizăm”, a mai explicat Connect-R.

Fetița lui Connect-R a fost la un pas de moarte. A ajuns să fie intubată la un an

La doar un anișor de viață, Maya a fost la un pas de moarte. Micuța a fost intubată și a ajuns să respire cu ajutorul aparatelor. Acela a fost momentul în care artistul a intrat într-o depresie gravă pe care a tratat-o cu ajutorul specialiștilor.

„S-a îmbolnvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de depresie”, a declarat Connect-R într-un interviu, potrivit revistei VIVA.

„Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru”, a mai adăugat artistul.

Vezi si: Pavel Bartoș, mesaj pentru fiica lui în ziua în care a devenit majoră: „Eva, draga lui tati, zboară , îndrăznește, visează, iubește!” | Demamici.ro

Vezi si: Mihai Petre și Elwira, o familie construită în pași de dans. Cele două fetițe, Catinca și Ariana, seamănă leit cu mama lor | Demamici.ro