Marisa Paloma, aniversare de 1 an pentru fetița ei: „Ziua celei mai iubite ființe dintre pământeni” | Demamici.ro

Marisa Paloma, aniversare de 1 an pentru fetița ei:

Marisa Paloma, aniversare de 1 an pentru fetița ei. A trecut un an de când Marisa Paloma a devenit pentru prima dată mamă, la vârsta de 24 de ani.

Câștigătoarea sezonului 2 al emisiunii „Bravo, ai stil” s-a făcut remarcată imediat în piața media din România, prin pasiunea pentru modă, dar și prin carisma ei.
Marisa este urmărită de jumătate de milion de oameni pe rețelele de socializare, locul unde împărtășește momente din viața ei, proiectele în care se implică, dar și din experiența ei de mămică. Luna decembrie a venit pentru Marisa cu motiv de sărbătoare încă din primele zile, cu ziua de naștere a micuței Iris Nicole.

Fetița pe care o are împreună cu partenerul ei, Liviu Stanciu, a împlinit un anișor de viață.

„Au mai rămas doar câteva ore până pe 4 dec. Ziua celei mai iubite ființe dintre pământeni! Nu-mi găsesc cuvintele să scriu acum despre tine, dar voi încerca mâine. Mami și tati te iubesc!❤️”, scria Marisa pe contul ei, în dreptul unei fotografii cu minunea ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma)

Fetița a fost sărbătorită cu mare fast, într-o petrecere cu baloane și tort, alături de oameni dragi cuplului, în frunte cu nașa fetiței lor, Monica Munteanu.

Marisa Paloma vrea să devină din nou mamă

Marisa Paloma, aniversare de 1 an pentru fetița ei: "Ziua celei mai iubite ființe dintre pământeni"

Deși primul an de maternitate a venit cu tot felul de provocări, de la colici la momentul în care micuța Iris s-a infectat cu virusul COVID-19, Marisa Paloma mărturisește că își dorește să mai devină din nou mamă, cel puțin încă o dată.

„Îmi doresc o familie cu 3 copii și multe animale. Și deși am trecut printr-o perioadă foarte grea cu cea mică, nu mi-a schimbat perspectiva de viitor.”

Totuși, tânăra mămică nu se grăbește și vrea să-și mai acorde un timp în care să ducă la bun sfârșit și planurile personale.

„Da. În câțiva ani. Depinde cât de repede ating obiectivele pe care mi le-am propus pentru anii ăștia și mai cred că așa cum a simțit că e momentul (cu sarcina asta), așa voi simți și atunci.”, a declarat Marisa în mediul online.

Vezi și: Marisa Paloma a născut o fetiță: „învingem și frica de necunoscut” | Demamici.ro

Vezi si: Marisa Paloma, câștigătoarea „Bravo, ai stil”, însărcinată în 6 luni | Demamici.ro