Marisa Paloma a dezvăluit sexul bebelușului și a făcut-o cu mare stil! Petrecere tematică cu ștaif și cu multe vedete | Demamici.ro

Marisa Paloma a dezvăluit sexul bebelușului și a făcut-o cu mare stil! Petrecere tematică cu ștaif și cu multe vedete

Marisa Paloma a dezvăluit sexul bebelușului și a făcut-o cu mare stil! Petrecere tematică cu ștaif și cu multe vedete. Marisa Paloma, fostă câștigătoare a emisiunii „Bravo, ai stil!”, a organizat o petrecere grandioasă cu ocazia dezvăluirii sexului bebelușului ei.

Viitoarea mămică și-a dorit să marcheze acest episod din sarcina ei într-un mod cu totul aparte, iar alături i-a fost partenerul ei, dar și mulți prieteni din showbiz.

Marisa Paloma a dezvăluit sexul bebelușului

Îmbrăcată într-o ținută mulată, care i-a pus în valoare burtica, și totodată lejeră, Marisa a sărit în sus de bucurie în brațele viitorului tătic, în momentul în care au deschis cutia cu surprize și o mulțime de confetti roz s-au ridicat în aer.

Marisa Paloma va deveni mămică de fetiță, iar vestea cea mare a fost împărtășită în toiul petrecerii. Momentul s-a împânzit imediat pe rețelele de socializare, după mult suspans pentru apropiații ei.

Marisa Paloma a dezvăluit sexul bebelușului și a făcut-o cu mare stil! Petrecere tematică cu ștaif și cu multe vedete

La petrecerea de dezvăluire a sexului bebelușului au venit mai multe vedete, atât mămici, dar și viitoare mămici.

Nicole Cherry, Giulia, Larisa Udilă sunt câteva dintre numele care i-au fost aproape în aceste momente magice.

Marisa Paloma a dezvăluit sexul bebelușului și a făcut-o cu mare stil! Petrecere tematică cu ștaif și cu multe vedete

Locația aleasă a fost una cu totul spectaculoasă, în aer liber, iar decorațiunile tematice au furat privirile invitaților. Totul a fost organizat până în cel mai mic detaliu, așa cum și-a dorit viitoarea mămică Marisa.

Marisa Paloma a dezvăluit sexul bebelușului și a făcut-o cu mare stil! Petrecere tematică cu ștaif și cu multe vedeteAți fost o echipă minunată pe care mă simt onorată să o fac publică. 🤍 Totul la superlativ. Dincolo de toate problemele și emoțiile pe care le-am întâmpinat, totul a ieșit fix așa cum a trebuit și mă bucur enorm că a venit ziua aceasta în care să aflăm ce se află în burtică de mai bine de 6 luni!💖💖 Voi ce credeați că este????

Băiat💙 sau fetiță?💖

Lasă-mi răspunsul tau in comentarii!⬇️

Mii de multumiri pentru toate mesajele superbisime pe care mi le-ați transmis in privat!!!🙏🏽 Recunoascatoare!”, a mai transmis Marisa pe contul ei de Instagram, înainte de marea dezvăluire.

Marisa Paloma, câștigătoarea „Bravo, ai stil”, însărcinată în 6 luni

La începutul lunii august 2021, Marisa Paloma Brânzaru, câștigătoarea sezonului II „Bravo, ai stil!”, a anunțat că va deveni mămică. Vestea cea mare a ajuns la urmăritorii de pe Instagram prin intermediul unui video emoționant și a unui mesaj pe măsură.

„Am plâns mult. Este pentru prima dată când pățesc asta. Să nu pot să văd un video de câteva minute până la capăt. Este pur și simplu o emoție puternică pe care nu o pot controla. Nu știu ce să vă scriu. Am lacrimi in ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele. Am trecut prin atât de multe împreună!!!

Viața ne-a testat in atâtea feluri. Și cu toate astea, a venit momentul la care visam și pe care mi-l doream de câțiva ani buni. Viața nu e simplă, dar poate fi cea mai frumoasă dacă știți cum să luptați cu ea si dacă vă urmați instinctul!

În toți acești ani s-au schimbat atât de multe lucruri in viața noastră!!! Și toate datorită lui @liviu_stanciu ,omul care mi-a fost alături pe tot parcursul meu și care a contribuit semnificativ la toată evoluția mea de până acum. Care a știut încotro să mă îndrume și care când am ajuns la capăt, l-a mutat puțin mai incolo.

Am apusul și marea în față, pe cel mai drag și iubit om de pe planetă lângă mine, și pe cel/cea care va întregi în curand această familie. Cuvintele sunt de prisos. Sunt mult prea multe de spus și mult prea multe emoții. Las filmarea să spună ceea ce eu nu pot să descriu in cuvinte. MOMMY TO BE!!!!!!WELCOME TO THE FAMILY, DEAR ONE!„, a scris Marisa pe pagina sa de Instagram.

Vezi si: Marisa Paloma, câștigătoarea „Bravo, ai stil”, însărcinată în 6 luni | Demamici.ro

Vezi si: Emily Burghelea, abdomen plat și siluetă recăpătată la 7 zile după ce a născut: „Tu nu ești pământeancă” | Demamici.ro

Vezi si: Emily Burghelea, primele zile acasă, alături de fetiță: „Când răsare luna ea este în picioare” | Demamici.ro