Marisa Paloma, câștigătoarea „Bravo, ai stil”, însărcinată în 6 luni | Demamici.ro

Marisa Paloma, câștigătoarea „Bravo, ai stil”, însărcinată în 6 luni | Demamici.ro

Marisa Paloma, câștigătoarea „Bravo, ai stil”, însărcinată în 6 luni. Cu toate că sarcina este una avansată, câștigătoarea „Bravo, ai stil” și iubitul său, Liviu Stanciu, nu au dorit încă să afle sexul bebelușului. Surpriza se va menține până pe data de 7 septembrie când vestea va fi dată în cadrul unei petreceri de reveal.

Marisa Paloma, câștigătoarea „Bravo, ai stil”, însărcinată în 6 luni | Demamici.ro

Marisa Paloma, câștigătoarea „Bravo, ai stil”, însărcinată în 6 luni

„Mereu când intram în cabinet îi spuneam doamnei doctor să nu uite că noi nu vrem să aflăm sexul bebelușului. Singura care știe este prietena mea cea mai bună și managera mea, Monica. Momentan văd că nu a spus nimănui, că nu am aflat din părți.

Nu am emoții. E o perioadă bună. În primele trei luni a fost groaznic. Am vomitat în fiecare zi. A fost o perioadă foarte urâtă. Atunci am fost în Dubai în vacanță și cred că a fost cea mai urâtă vacanță din viața noastră. Vomitam încontinuu.”, a declarat Marisa „La Măruță”.

În cazul în care va fi fetiță, viitorii părinți s-au gândit deja la un nume, însă dacă va fi băiat încă nu s-au decis asupra unei variante. Cu toate că primul trimestru a fost unul dificil pentru Marisa, trimestrul doi i-a adus mai multă liniște și a lăsat-o să se bucure din plin de burtică. Câștigătoarea de la „Bravo, ai stil” nu a pus multe kilograme, însă este foarte atentă la alimentație.

Marisa Paloma, câștigătoarea „Bravo, ai stil”, însărcinată în 6 luni | Demamici.ro

Marisa Paloma a anunțat că va deveni mămică printr-un video  emoționant

La începutul lunii august 2021, Marisa Paloma Brânzaru, câștigătoarea sezonului II „Bravo, ai stil!”, a anunțat că va deveni mămică. Vestea cea mare a ajuns la urmăritorii de pe Instagram prin intermediul unui video emoționant și a unui mesaj pe măsură.

„Am plâns mult. Este pentru prima dată când pățesc asta. Să nu pot să văd un video de câteva minute până la capăt. Este pur și simplu o emoție puternică pe care nu o pot controla. Nu știu ce să vă scriu. Am lacrimi in ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele. Am trecut prin atât de multe împreună!!!

Viața ne-a testat in atâtea feluri. Și cu toate astea, a venit momentul la care visam și pe care mi-l doream de câțiva ani buni. Viața nu e simplă, dar poate fi cea mai frumoasă dacă știți cum să luptați cu ea si dacă vă urmați instinctul!

Marisa Paloma, câștigătoarea „Bravo, ai stil”, însărcinată în 6 luni | Demamici.ro

În toți acești ani s-au schimbat atât de multe lucruri in viața noastră!!! Și toate datorită lui @liviu_stanciu ,omul care mi-a fost alături pe tot parcursul meu și care a contribuit semnificativ la toată evoluția mea de până acum. Care a știut încotro să mă îndrume și care când am ajuns la capăt, l-a mutat puțin mai incolo.

Am apusul și marea în față, pe cel mai drag și iubit om de pe planetă lângă mine, și pe cel/cea care va întregi în curand această familie. Cuvintele sunt de prisos. Sunt mult prea multe de spus și mult prea multe emoții. Las filmarea să spună ceea ce eu nu pot să descriu in cuvinte. MOMMY TO BE!!!!!!!!!!!! WELCOME TO THE FAMILY, DEAR ONE!„, a scris Marisa pe pagina sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MARISA PALOMA (@marisa.paloma)

Vezi si: Emily Burghelea, abdomen plat și siluetă recăpătată la 7 zile după ce a născut: „Tu nu ești pământeancă” | Demamici.ro

Vezi si: Emily Burghelea, primele zile acasă, alături de fetiță: „Când răsare luna ea este în picioare” | Demamici.ro

Vezi si: Emily Burghelea a născut natural o fetiță: „Travaliul a durat 24 de ore, dar nu m-am dat bătută” | Demamici.ro