Connect-R și Misha, din nou o familie, la ziua de naștere a fetiței lor. Maya a împlinit 7 ani | Demamici.ro

Connect-R și Misha, din nou o familie, la ziua de naștere a fetiței lor. Maya a împlinit 7 ani

Connect-R și Misha formau până acum ceva timp unul din cele mai promițătoare cupluri din rândul artiștilor.
Pe când avea doar 22 de ani, Misha avea să devină o tânără mămică, iar venirea pe lume a mcuței Maya i-a învățat pe amândoi ce înseamnă să îți clădești o familie.
Chiar dacă în prezent, Connect-R și Misha au ales să meargă pe drumuri separate în viață, pentru ei familia a rămas la fel de importantă.
Fetița lor, Maya, a rămas o prioritate și își doresc tot ce e mai bun pentru ea.
Săptămâna aceasta, micuța lor a sărbătorit împlinirea vârstei de 7 ani, ocazie cu care părinții i-au pregătit o mică petrecere surpriză.

„Azi face 7 ani, La mulți ani Maya, la mulți ani copilul meu! Mă rog pentru tine, să ai viață lungă și frumoasă, să prinzi vremuri bune în care să te bucuri și atât! Să nu uiți niciodată că cel mai important lucru în viață e Bucuria, și în Bucuria ta să nu nefericești pe nimeni! Tati te iubește!!!”, a scris Connect-R pe Facebook.

Cei doi părinți au postat pe paginile lor de socializare fotografii de la ziua de naștere a micuței lor.

„La mulți ani, @maya.mihalache , copil bun și cuminte !
Te iubim din suflet ! Sa ai o viața lunga, plină de fericire, sănătate , iubire și pace in suflet ! Dumnezeu sa te binecuvânteze!”, a fost și mesajul transmis de mămica Misha

Connect-R, un tătic responsabil cu fetița lui: „Mi-a spus o vorbă care m-a pus pe gânduri foarte tare”

Connect-R și Misha, din nou o familie, la ziua de naștere a fetiței lor. Maya a împlinit 7 ani

Chiar dacă muncește din greu pentru ca fetiței lui să nu-i lipsească nimic, artistul s-a văzut nevoit să impună niște limite, astfel încât Maya să înțeleagă valoarea banului.

Într-o zi, fetița lui l-a surprins cu una din afirmațiile făcute:

Mi-a spus o vorbă care m-a pus pe gânduri foarte tare. Nu știu de unde a auzit-o, cum a făcut….Mi-a zis mai vreau o păpușă și zic săptămâna trecută ți-am luat una și-mi zice păi ce, ești Connect-R și-i zic dacă sunt Connect-R, ce?, Păi ești un tătic cu bani. Atunci m-a pus în gardă puțin

Cântărețul a apelat, astfel, la recomepense pentru a-și responsabiliza fetița.

Am început să funcționăm cu recompense, adică: face la pian mai mult decât i-a dat doamna profesoară, primește ceva, își strânge în cameră, primește ceva, adică încercăm să o responsabilizăm”, a mai explicat Connect-R.