Marian Godină, reacție după declarațiile controversate ale lui Buhnici: „Mama duce cele nouă luni de sarcină. Tot ea mai pune și câteva kg în plus și niște celulită pe coapse” | Demamici.ro

Marian Godină, reacție după declarațiile controversate ale lui Buhnici: „Mama duce cele nouă luni de sarcină. Tot ea mai pune și câteva kg în plus și niște celulită pe coapse” | Demamici.ro

Marian Godină, reacție după declarațiile controversate ale lui Buhnici: „Mama duce cele nouă luni de sarcină. Tot ea mai pune și câteva kg în plus și niște celulită pe coapse”. Polițistul Marian Godină, care a devenit de curând tătic, a lansat o replică pe măsură în mediul online, la adresa lui George Buhnici.

Zilele trecute, George Buhnici a stârnit un val de reacții negative după ce a declarat în timpul unui interviu, realizat la un festival de la mare, că se simte deranjat de celulita fetelor de pe plajă și de femeile cu kilograme în plus.

Mai mult, el și-a dat drept exemplu soția în vârstă de 40 de ani, pe Lorena Buhnici, pe care a prezentat-o ca având „corp de minoră”.

Comentariile critice la adresa lui nu au încetat să apară, atât din partea femeilor, cât și din partea bărbaților. Internauții au criticat superficialitatea atitudinii jurnalistului, comparația soției sale cu o minoră, dar și lipsa de empatie și sensibilitate față de corpul unei femei.

Marian Godină, reacție după declarațiile controversate ale lui Buhnici: „Mama duce cele nouă luni de sarcină”

Polițistul Marian Godină a transmis și el opinia sa personală pe marginea subiectului, din perspectiva unui soț și totodată, din perspectiva unui tată.

Marian Godină, sfat pentru Buhnici după declarațiile controversate: "Mama duce cele nouă luni de sarcină. Tot ea mai pune și câteva kg în plus și niște celulită pe coapse"

„Am scris de vreo două ori până acum despre aventurile mele ca proaspăt tată de fetiță, mi s-a părut amuzant de împărtășit cu voi stângăciile pe care le am în această nouă profesie, cea de tată.

M-au amuzat foarte tare, ba chiar am râs, unele comentarii, majoritatea din partea altor tătici în care își povesteau peripețiile.

Deși nu am dorit în mod intenționat să o distorsionez, povestea e puțin diferită de realitate. Ce am povestit eu p-aici se întâmplă în câteva zeci de minute pe zi.

Dacă a fi mafiot înseamnă să nu schimbi scutece, să nu împingi la căruț, să nu-i faci băiță bebelușului, să nu-i dai biberon, atunci nu-s mafiot. Apropos, nici nu-mi doresc să fiu mafiot.

Lăsându-mă pe mine la o parte și comentariile în care eram atât de lăudat pentru „eforturile” mele, vreau să vă spun că greul e dus de Georgiana, iar asta cred că e valabil în orice familie. Mama este baza, oricât de mult mi-aș dori eu să împart sarcinile în mod egal, ba chiar să mă ocup eu mai mult.

Mama duce cele nouă luni de sarcină, ea adoarme cu dureri lângă soțul neputincios, ea este cea care trece prin greul nașterii. Tot ea este cea care pune câteva kilograme în plus, eventual niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare „pentru a se uita după țâțe și buci.”

Viața mamei se ramifică în două după naștere, iar tot timpul ei îi aparține copilului.
Mamele merită toată aprecierea și respectul nostru, iar dacă vreodată le comentați mamelor voastre, să vă fie rușine, măgarilor care sunteți voi măgari! Valabil și pentru mine.”, a transmis Godină pe Facebook, într-o postare care a strâns peste 10.000 de aprecieri și sute de comentarii.

Polițistul Marian Godină a devenit tătic, „bifând” una dintre cele mai mari realizări din viața lui

Polițistul Marian Godină e acum și tătic. Prima fotografie din maternitate, alături de fetița lui

Polițistul și partenera lui sunt acum părinții unei fetițe, pe nume Maria. Pentru celebrul polițist, viața s-a schimbat complet, iar acest lucru se remarcă și în postări.

Lucrurile nu sunt simple la venirea primului copil pe lume, indiferent de vârsta părinților, iar acest lucru a dat-o de înțeles chiar el.

Pentru Marian Godină se deschide un nou capitol, unul care cu siguranță îl va face să simtă un carusel de emoții, mai mari și decât cele din timpul operațiunilor cu patrula, despre care a și scris în repetate rânduri.

Polițistul a postat o primă fotografie cu micuța familiei, iar expresia de pe chipul lui ține loc de cuvinte.
Fetița a primit numele Maria și numeroase felicitări de la internauții de pe pagina de Facebook a lui Godină, dar și de la multe persoane publice din România.

„Să fie sănătoasă, și voi alături de ea! ❤️🤗”, i-a scris jurnalista Emilia Șercan.
„Moș Craciun există!”, a fost reacția lui Pavel Bartoș.
Să crească mare, să fie sănătoasă, să vă aducă doar bucurii!”, i-a transmis și Traian Berbeceanu.

Vezi și: Polițistul Marian Godină a devenit tătic. Prima fotografie din maternitate, alături de fetița lui | Demamici.ro