Oana Sîrbu, o mamă dedicată. Alex are înclinații artistice: „Băiețelul meu e cel mai scump dar pe care mi l-am dorit și pe care viața mi l-a făcut!” | Demamici.ro

Oana Sîrbu, o mamă dedicată. Alex are înclinații artistice: „Băiețelul meu e cel mai scump dar pe care mi l-am dorit și pe care viața mi l-a făcut!” | Demamici.ro

Oana Sîrbu, o mamă dedicată. Alex are înclinații artistice: „E balsamul sufletului meu!” Oana Sârbu, un nume pe care îl cunoaște o țară, o actriță talentată și extrem de frumoasă, a fost mereu extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală. Puțini sunt cei care știu că în 2009, Oana Sîrbu a devenit mamă după ce l-a înfiat pe Alex Stelian, băiețelul care în prezent are 13 ani.

„Băiețelul meu e cel mai scump dar pe care mi l-am dorit și pe care viața mi l-a făcut. E la vârsta preadolescenței și a descoperirilor de tot felul, într-adevăr, e frumos, dar, cel mai important lucru e că are cea mai frumoasă personalitate de copil pe care am întâlnit-o. Nu știu dacă-mi seamănă, dar cu siguranță e influențat de personalitatea mea vulcanică, uneori. Trecem împreună prin tot felul de provocări, dar și prin experiențe unice și minunate. Descoperim lumea în fiecare zi, dar și la sfârșituri de săptămână, la propriu, când ne luăm tălpășița și colindăm,” a declarat Oana Sîrbu pentru ego.ro.

Oana Sîrbu a devenit mamă la 40 de ani după ce l-a înfiat pe Alex Stelian

În acea perioadă, actriță se afla într-o relație cu jurnalistul Robert Turcescu. Între timp, legătura de dragoste, care a durat 10 ani, s-a destrămat. La scurt timp după despărțire, Robert Turcescu s-a căsătorit cu Oana Nuțu. După separare, actrița s-a dedicat și mai mult meseriei de mamă, iar legătura sa cu Alexandru este într-adevăr una specială și foarte puternică.

„Prioritatea mea in viata e copilul. Dumnezeu mi l-a dat cand a trebuit, la 40 de ani. Sunt dedicatp lui și sper să fiu o mamă mișto. Am un băiețel care a venit exact în momentul în care mi-am dorit să fiu mamă – nu mai contează pe ce cale. E o lume extraordinară, pe care n-o pot descrie în cuvinte. Sunt atât de bogată de această personalitate a băiețelului meu, de schimbul de replici pe care-l am cu el, de felul cum crește, de lumea pe care o descopăr cu el, de faptul că citesc rafturi întregi de cărți despre cum se cresc copiii… Vreau să aleg tot ce e mai bun pentru el”, declara Oana Sîrbu în urmă cu câțiva ani.

Alexandru Stelian îi calcă pe urme mamei. Are înclinații artistice

Alexandru Stelian are înclinații artistice. Băiatul cântă și cu vocea, dar și la pian. Cu toate că este încântată de talentul copilului său, Oana Sîrbu a decis să nu îi impună nimic și să-l lase pe Alex să ia propriile decizii în ceea ce privește calea pe care dorește s-o urmeze din punct de vedere profesional. Pe lângă pasiunea pentru muzică, Alexandru iubește să facă sport.

„Cel mai frumos lucru este că împărtășește dorințele acestea artistice și are talent la muzică și cântă foarte frumos. Cântă și cu vocea și la pian, unde îl duc de 2 ori pe săptămână. Este însă și un mare sportiv. Schiază, joacă fotbal, joacă baschet, face atletism, face tot felul de lucruri.

Îl iau cu mine peste tot, la toate concertele, mergem împreuna și la muzică clasică, la Festivalul Enescu, la teatre. Încercăm să șinem piept invaziei tehnologice moderne”, a declarat Oana Sîrbu pentru kfetele.ro, într-un interviu acordat în 2018.

Vezi și: Narcisa Suciu abia își începea tinerețea când a rămas însărcinată. I-a fost extrem de greu, însă ea și Daria au astăzi o relație extraordinară – interviu EXCLUSIV | Demamici.ro

Vezi și: Anca Țurcașiu: „Am născut în ’99. Sarcina nu a fost o perioadă frumoasă din viața mea, cum spun multe femei” EXCLUSIV | Demamici.ro