O tânără de 26 de ani a adoptat 14 copii din Tanzania: „Acești copii sunt viața mea acum” | Demamici.ro

O tânără de 26 de ani a adoptat 14 copii din Tanzania:

O tânără de 26 de ani a adoptat 14 copii din Tanzania: „Acești copii sunt viața mea acum”. Pentru Letty McMaster, o tânără de 26 de ani, viața avea să i se schimbe complet odată cu vârsta majoratului. La 18 ani, ea a decis să călătorească în țările lumii a treia și să facă voluntariat la un orfelinat.

Viața a trimis-o în Africa, printr-un program cu durata de o lună de zile, prin care avea să aibă grijă de copiii nevoiași de la orfelinat.

Acea lună de zile avea să se transforme în trei ani, timp în care s-a apropiat enorm de toți copiii și simplul fapt că se afla în serviciul celor care aveau nevoie de ea îi aducea satisfacție.

Situația a luat o nouă direcție în momentul în care orfelinatul s-a închis. Letty a decis atunci să înfieze cei 9 copii rămași ai nimănui după închiderea orfelinatului.

O tânără de 26 de ani a adoptat 14 copii din Tanzania: "Acești copii sunt viața mea acum"

La 26 de ani a adoptat 14 copii din Lumea a Treia

Tânăra din Marea Britanie locuiește acum cu cele 9 suflete pe care a decis să le adopte. Lor li s-au alăturat alți 5 copii, pe care i-a găsit ai nimănui pe străzi.

Letty McCaster este acum tutorele legal a nu mai puțin de 14 copii. După închiderea orfelinatului, mama adoptivă a orfanilor din Tanzania s-a luptat pe toate căile legale să obțină dreptul de a-și deschide propria ei asociație în Iringa, Tanzania, și să ofere un adăpost copiilor nevoiași.

O tânără de 26 de ani a adoptat 14 copii din Tanzania: "Acești copii sunt viața mea acum"

„Acești copii sunt viața mea, tot ce am mai drag. Îi cresc de parcă ar fi ai mei. Mereu mi-am dorit să pot ajuta copiii nevoiași, așa că familia și prietenii mei nu au fost așa șocați de hotărârea mea.

Sunt singurul părinte din casă. Unii dintre băieți, cei mai mici, mă privesc ca pe o mamă, iar cei care sunt ceva mai mari mă văd ca pe o soră mai mare.

Deși am doar 26 de ani, sunt la fel ca orice mamă de adolescenți. Mi-am luat un angajament față de ei și mă simt atât de binecuvântată să am două familii”, a mai spus Letty pentru dailymail.co.uk.

Vezi si: Fetița de etnie romă adoptată de Dana Nălbaru a împlinit 8 ani. Cum a fost sărbătorită India Roxana | Demamici.ro

Vezi si: Nicolae a trăit în 6 orfelinate, iar apoi a fost adoptat de o familie bogată din SUA. Visul american s-a transformat într-un coșmar | Demamici.ro