Cei doi băieți adoptați de Bodo, solistul de la „Proconsul”, fac școala la sat: „Comuna are o clasă de olimpici” | Demamici.ro

Cei doi copii adoptați de Bodo, solistul de la

Cei doi băieți adoptați de Bodo, solistul de la „Proconsul”, fac școala la sat: „Comuna are o clasă de olimpici”. Bodo, solistul trupei „Proconsul”, și soția lui au adoptat doi copii. Filip și Dani au în prezent 9, respectiv, 10 ani și aveau fiecare doar un an de viață atunci când au fost primiți în căminul solistului.

Viața artistului s-a schimbat radical de când cei doi băieți au intrat în familia lui și s-a ocupat ca micuților să nu le lipsească nimic. Mai mult, Bodo și soția lui, Loredana Marin, au decis să lase viața agitată din Capitală pentru simplitatea vieții de la țară, acolo unde își și cresc copiii în prezent.

Cei doi băieți adoptați de Bodo, solistul de la „Proconsul”, fac școala la sat: „Comuna are o clasă de olimpici”

„M-am mutat la țară, în Argeș, în Dobrești. Acolo locuiesc și nu mă gândesc să mă reîntorc în București. Stau relativ bine. Fac o oră și jumătate până acasă. Este extraordinar de bine. M-am dezobișnuit de București. Abia aștept să ies. Cam de două ori pe săptămână vin în București, dar abia aștept să revin în zona mea, unde totul e verde, nu e trafic… Viața are altă conotație. Avem spațiu, nu este aglomerat și este alt aer. De la mine din curte până la Brașov este pădure continuă. Îți dai seama cam cât oxigen am”, a declarat Bodo, într-un interviu pentru fanatik.ro.

Cei doi copii adoptați de Bodo, solistul de la "Proconsul" fac școala la sat: "Mă simt binecuvântat că îi am pe acești copii"

Copiii merg la școala din satul lor, iar părinții sunt mulțumiți: „Comuna are o clasă de olimpici”

În vremurile în care tot mai mult părinți se chinuie să găsească un loc pentru copilul lor la o grădiniță sau la o școală exclusivistă, artistul și soția lui se declară perfect mulțumiți de educația de care au parte copiii lor, în provincie.

Filip și Dani frecventează cursurile școlii din sat și sunt implicați și în activități extrașcolare, sportive.

„Copiii sunt în regulă. Merg la școală acolo. Comuna are o clasă de olimpici. În clasa lor sunt 7 elevi. Este foarte bine de ei. Fac sport, joacă fotbal la Topoloveni. Au jucat înainte la Voluntari. Echipa este tânără, au un antrenor care se comportă cu ei foarte frumos. Este extraordinar de iubit. Sunt prieteni și au rezultate fantastice. Sunt microbist de când joacă fotbal amândoi copiii”, a mai declarat Bodo.

Cei doi copii adoptați de Bodo, solistul de la "Proconsul" fac școala la sat: "Mă simt binecuvântat că îi am pe acești copii"

„Ei știu că sunt adoptați și nu au nicio problemă”

Pentru Bodo și soția lui, adopția nu a fost un subiect tabu, ci unul discutat cu cei doi copii. Solistul a mai declarat că cei mici își cunosc trecutul și nu se simt deranjați de faptul că au fost adoptați.

„Băieții au 9 și 10 ani. Îi avem de mici, de când aveau 9 luni și un an. Mă simt binecuvântat, favorizat că îi am pe acești copii. Mi-au schimbat viața Filip și Dani. Îi iubim amândoi ca pe copiii noștri. Eu am un băiat mare, dar și pe ei îi iubesc ca pe copilul meu.

Ei știu că sunt adoptați și nu au nicio problemă. Am tras tare ca ei să fie bine, să eliminăm traumele și am reușit. Sunt absolut siguri pe ei și se mândresc cu tati și cu mami. Sunt răsfățați. Sunt doi copii energici, plini de viață, care ne surprind în fiecare clipă”, a mai declarat solistul de la „Proconsul”.

Vezi și: Adriana Trandafir a aflat la 50 de ani că a fost adoptată: „Sora mamei m-a înfiat, iar verișorii mei erau, de fapt, frații mei” | Demamici.ro

Vezi și: Paula Seling, prima apariție televizată alături de Elena, fiica pe care a adoptat-o în urmă cu șase ani: „Mama contează cel mai mult pentru mine” VIDEO | Demamici.ro