A adoptat 4 frațiori pentru că nu a vrut să-i despartă: „Așa mi-a fost dat. Să-i întâlnesc pe ei.” | Demamici.ro

A adoptat 4 frațiori pentru că nu a vrut să-i despartă: „Așa mi-a fost dat. Să-i întâlnesc pe ei.” | Demamici.ro

A adoptat 4 frațiori pentru că nu a vrut să-i despartă: „Așa mi-a fost dat. Să-i întâlnesc pe ei.” O femeie singură din Florida a reușit să adopte patru frați rămași singuri pe lume și să le ofere un cămin.
Povestea de viață a Melissei Serbetz, o fostă învățătoare, în vârstă de 45 de ani, ar putea deveni cu ușurință subiectul unui film. Melissa a îngrijit de-a lungul anilor peste 50 de copii la ea acasă, până când micuților li s-a găsit un cămin permanent.

În ultimii ani, fosta învățătoare de școală primară a adoptat patru frați rămași ai nimănui: Jade (8 ani), Destiny (6 ani), Matthew (4 ani) și Emerson (2 ani).
Copiii au fost luați de asistenții sociali de lângă mama lor biologică, după ce femeia a început să se ocupe cu „ilegalități și să se implice în activități ce îi pot pune în pericol pe copii”, potrivit declarațiilor făcute de mama adoptivă pentru revista People.

A adoptat 4 frațiori pentru că nu a vrut să-i despartă: „Așa mi-a fost dat. Să-i întâlnesc pe ei.”

„Cred că așa mi-a fost dat. Să-i întâlnesc pe ei și să le devin mamă. Mă gândesc uneori unde ar fi ajuns toți patru dacă nu i-aș fi salvat. Îmi rupe inima doar acest gând, dar în același timp, mă bucură pentru că știu că au viața pe care ei o merită acum”, a mai spus Melissa.

Aventura lor a început în mai 2016, atunci când Servetz a îngrijit-o la ea acasă pe Jade, pe atunci, în vârstă de doar 2 ani. După doar două zile, a luat-o în grijă și pe Destiny, care avea atunci doar 16 luni.
Jumătate de an mai târziu, fosta învățătoare a decis să adopte ambele surori.

O mamă singură a adoptat 4 frați după ce a îngrijit la ea acasă peste 50 de copii la ea acasă: "Așa mi-a fost dat"

„A fost o cascadă de emoții”, a povestit ea despre momentul în care a devenit în acte mama celor două fetițe.

„Toată lumea din încăpere plângea. Avocatul meu plângea, judecătorul plângea.”

În lunie 2018, Melissa a primit un telefon din care avea să afle că mama biologică a copiilor adoptați de ea a mai născut un băiețel.

La doar 3 zile de când venise pe lume, Melissa Servetz l-a întâmpinat pe micuțul Matthew la ea acasă, iar în 2019 l-a adoptat oficial.
Un an mai târziu, Emerson a completat familia numeroasă, devenind cel de-al patrulea copil adoptat de Melissa, pe când avea doar câteva zile de viață.

Melissa a suferit o pierdere de sarcină în fosta ei căsnicie

O mamă singură a adoptat 4 frați după ce a îngrijit la ea acasă peste 50 de copii la ea acasă: "Așa mi-a fost dat"

Experiența maternității a schimbat-o profund pe fosta învățătoare. Rolul de mamă s-a dovedit că i se potrivește de minune, deși a fost greu încercată și ea până să ajungă aici. În fosta ei căsnicie, Melissa a suferit o pierdere de sarcină. Însă acum, deși este singură, are patru minuni care îi fac viața mai frumoasă și au învățat-o ce înseamnă iubirea necondiționată.

„Nu-ți dai seama cât de mult poți iubi o altă ființă umană necondiționat, darămite înmulțit de patru ori. Nu contează cât de grea îmi este ziua, eu îi voi iubi indiferent de ce se întâmplă. Voi fi acolo ca să-i sprijin. Nu este ușor, dar la finalul zilei sunt ai mei și trebuie să am grijă de ei. Fiecare zi e o nouă zi. Nu aș schimba nimic dacă aș da timpul înapoi”, a mai declarat ea.

Fetița cea mare, Jade, i-a spus deja mamei sale că vrea ca peste ani să adopte și ea un copil.

„Îmi doresc ca binele pe care l-au primit și ei să învețe să îl ofere și altora. Au niște suflete foarte mari, sunt foarte mândră de ei. Iar Jade mi-a spus deja că vrea să îngrijească și ea copii atunci când va crește”.

O mamă singură a adoptat 4 frați după ce a îngrijit la ea acasă peste 50 de copii la ea acasă: "Așa mi-a fost dat"

Pentru Melissa Servetz a fost foarte important să îi crească pe frați împreună și să nu-i despartă. Prin urmare, dacă mama lor biologică rămâne din nou însărcinată într-o zi, se va face loc și de un al cincilea bebeluș în familia lor.

„Nu mă lasă inima să-i trimit în altă parte. Dacă aflu că mai există vreun frățior de-al lor într-o altă casă, în alt oraș, oriunde, fără niciun dubiu voi face tot ce îmi va sta în puteri să îl adopt. Iar dacă situația va deveni prea mult pentru mine, mă va putea ajuta și sora mea cu adopția, mai ales că mereu și-a dorit. E loc și pentru al cincilea bebeluș la noi în familie”.

Prin povestea ei, Melissa Servetz speră să-i inspire și pe alții să adopte și să schimbe viața unui copil.

„Sunt atât de mulți copii care își doresc o familie, chiar și adolescenți. Diferența pe care o pot face în viețile lor o persoană iubitoare, un cămin, este uriașă. Sper ca fiecare copil să aibă parte de o familie iubitoare”.

Vezi și: Un bărbat singur de 35 de ani a adoptat 6 copii cu dizabilități: „Niciun copil nu e greu de iubit!” | Demamici.ro

Vezi si: Un bărbat crescut la orfelinat a adoptat 5 frați pentru a nu fi separați: „N-am vrut să treacă prin ce-am trecut eu” | Demamici.ro