Copiii din orfelinate. Reactia lor in ziua adoptiei, cand afla ca vor avea o familie | Demamici.ro

Reactia copiilor in ziua in care sunt adoptati

Copiii din orfelinate. Reactia din ziua adoptiei, cand afla ca vor avea parinti. Ei sunt copiii care au venit pe lume singuri, fara caldura unei mame si sprijinul unui tata. Au mers si ei de-a busilea, au cazut si au plans, la fel ca orice alt copil.

Cand au mai crescut aveau sa inteleaga ca sunt diferiti. Ca sunt ai nimanui. Si, la fel ca atunci cand erau mici, au plans din nou, insa apoi s-au ridicat.

Tot singuri si alinati de o ultima speranta: ziua in care o familie isi va dori sa-i ia acasa, sa le ofere un camin, dar mai ales… dragostea parinteasca.

Reactia copiilor in ziua in care sunt adoptati

Copiii din orfelinate. Reactia din ziua adoptiei, cand afla ca vor avea parinti. 15 imagini induiosatoare din ziua adoptiei

Asociatia Together We Rise din Statele Unite, care se ocupa cu incurajarea adoptiilor in randul familiilor, a realizat o campanie online emotionanta.

Reactia copiilor in ziua in care sunt adoptati

Reactia copiilor in ziua in care sunt adoptati
In fiecare zi, aproximativ 1200 de copii ajung abandonati in orfelinatele din Statele Unite. Peste o mie de suflete zilnic care risca sa aiba parte de o viata lipsita de caldura parintilor, stigmat, dar si de nesiguranta.

Reactia copiilor in ziua in care sunt adoptati
Din dorinta de a-i incuraja pe oameni sa ofere sansa unui copil, cei de la asociatia Together We Rise au postat o serie de fotografii induiosatoare.

Reactia copiilor in ziua in care sunt adoptatiReactia copiilor in ziua in care sunt adoptatiReactia copiilor in ziua in care sunt adoptati

In imagini, ei au surprins euforia de pe chipul copiilor, de toate varstele, din ziua in care au fost adoptati de noua lor familie.

Vezi si: O fetita cu sindromul Down a fost adoptata de un tata singur dupa ce 20 de familii au respins-o | Demamici.ro

Reactia copiilor in ziua in care sunt adoptatiReactia copiilor in ziua in care sunt adoptatiReactia copiilor in ziua in care sunt adoptatiReactia copiilor in ziua in care sunt adoptatiReactia copiilor in ziua in care sunt adoptatiCopiii din orfelinate. Reactia din ziua adoptiei, cand afla ca vor avea parintiReactia copiilor in ziua in care sunt adoptatiReactia copiilor in ziua in care sunt adoptatiReactia copiilor in ziua in care sunt adoptati

sursa