Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, a împlinit un an. Ce a ales de pe tavă la tăierea  moțului | Demamici.ro

Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, a împlinit un an. Ce a ales de pe tavă la tăierea  moțului | Demamici.ro

Luca Tiago, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, a împlinit deja un an de viaţă! Cu acest prilej, fericita mămică a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram.

„10.09.2021, ora 22:35 a venit pe lume minunea noastră! Aș vrea să pot scrie tot ce simt pentru tine… dar îl las pe taică-tu pentru că se pricepe mai bine la asta! La mulți ani, minune! Te iubim!”, a scris Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Mesajele au început să „curgă” imediat, fanii soției lui Dani Oțil postând urări care mai de care mai emoționante:

„La mulți anișori fericiți și sănătoși, copil frumos”, „La mulți ani! Suflet frumos!”, „La mulți ani, copil perfect! ”, „La mulți ani frumoși și fericiți, Tiago!”, „A luat de la voi tot ce este mai frumos. Bravo! Să îl creșteți frumos și să nu vă despărțiți că ar fi mare păcat!”, „La mulți ani, dulceață mică de copil”, au fost doar câteva dintre acestea.

Petrecere de pomină de ziua lui Tiago. Ce a ales Tiago de pe tavă la tăierea  moțului

Cu o zi înainte, Gabriela și Dani au făcut petrecere mare în Parcul Herăstrău, acolo unde Oțil deține un restaurant. Decorul a fost de vis, de inspirație „Jungle”. Ca la orice petrecere de un an, a avut loc și tăierea moțului, așa cum este obiceiul la români.

Tiago a oferit surpriza serii când primul obiect ridicat de pe tăviță a fost microfonul, așa că are toate șansele să devină cântăreț sau de ce nu, prezentator de televiziune, exact ca tatăl său. Al doilea obiect luat de Tiago a fost cheia de la mașină.

Însă, Dani Oțil a mărturisit că nu este interesat de lucrurile pe care le-a ales cel mic de pe tavă pentru că nu se bazează pe tradiții.

„Nu știu ce este prostia asta cu tava… Din punctul meu de vedere, să facă orice, atâta timp cât face foarte mulți bani, cântă la pian, harpă, flaut și clarinet, călărește, nu, nu mă interesează… Eu vreau să fie un om care, ca și mine, care știe un pic din toate. Nu cred că va excela în ceva anume, nu văd în el vreo Simona Halep sau vreun Gică Hagi pentru că nu am fost eu educat așa.

Ai mei au încercat să mă învețe câte un pic din fiecare și să mă descurc, deci cred că îl duc pe drumul ăsta. Mi-aș dori însă, să nu fie prost ca tatăl lui și la 42 de ani să se trezească la 6 dimineața ca să muncească. Aș vrea ca el să trăiască o viață mai confortabilă”, a spus matinalul din fața cafenelei pe care o deține pe marginea lacului Herăstrău pentru spynews.ro.

Vezi și: Cum a fost prima noapte cu bebelușul acasă pentru Dani Oțil și Gabriela: „Am dormit cam cât dormi când ești student” | Demamici.ro

Vezi și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat numele bebelușului. Alegere inedită pentru fiul lor | Demamici.ro

Sursa foto: Instagram