Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat numele bebelușului. Alegere inedită pentru fiul lor | Demamici.ro

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat numele bebelușului. Alegere inedită pentru fiul lor

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat numele bebelușului. Alegere inedită pentru fiul lor. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit anul acesta pentru prima dată părinți.

Prezentatorul în vârstă de 41 de ani și soția lui au împreună un băiețel și se bucură acum de noua lor familie. Viața cu un copil mic este o provocare, însă tăticul Dani Oțil s-a dovedit a fi extrem de implicat și petrece mult timp împreună cu juniorul său.

Zilele trecute, mămica Gabriela Prisăcariu a făcut public și numele ales pentru copil, iar alegerea pare a fi una cu adevărat specială. Micuțul a primit numele Luca Tiago, iar părinții lui nu au explicat deocamdată ce anume i-a inspirat în alegerea numelui.

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru băiatul lui: „Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel…”

Pentru Dani Oțil, experiența de tată a scos la iveală o latură de-a sa mai puțin cunoscută.
Prezentatorul TV s-a fotografiat nu de puține ori cu bebelușul la pieptul său, iar odată cu venirea lui pe lume, Dani Oțil i-a lăsat în scris și o scrisoare plină de emoție, pe care juniorul său o va citi atunci când va mai crește.

„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,

Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄
Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați.

Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta.

Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins…
Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.

As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine.
Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pt ca in scurt timp eu voi fi cel fragil(vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii).
Nu voi încerca sa te transform in rezultatul sumei frustrarilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Otil mai bun. Tu vei fi tu.
Bine… Cu doua medalii la Olimpiada din 2040… dar tu 🤗
Am sters următoarele 3 idei, pt ca orice scriu acum cu un nod in gât si cu o bere in nas… Suna a versuri de manele. Jur.

Hai ca închei. Dar daca fumezi in liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, sa stii ca deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de caca 😎

P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris pe rețelele de socializare prezentatorul TV.

Vezi si: Cum a fost prima noapte cu bebelușul acasă pentru Dani Oțil și Gabriela: „Am dormit cam cât dormi când ești student” | Demamici.ro

Vezi si: Dani Oțil a devenit tătic. Gabriela Prisăcariu a născut primul lor copil | Demamici.ro

Vezi si: Dani Oțil, mesaj emoționant pentru băiețelul său: „Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent” | Demamici.ro