Dani Oțil, pentru prima dată tătic. Gabriela Prisăcariu este însărcinată: „Vom avea un copil” | Demamici.ro

Dani Oțil, pentru prima dată tătic. Gabriela Prisăcaru este însărcinată:

Dani Oțil, pentru prima dată tătic. Gabriela Prisăcariu este însărcinată: „Vom avea un copil”. Dani Oțil și iubita lui, Gabriela Prisăcariu, vor deveni oficial părinți. Prezentatorul TV și iubita lui au dat vestea cea mare pe Instagram, după ce au fost întrebați de-a lungul timpului în mod repetat când plănuiesc să devină părinți.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au fotografiat împreună, alături de felina familiei, iar din decor a făcut parte de data aceasta și… noua burtică de gravidă a viitoarei mămici.

Dani Oțil, pentru prima dată tătic. Gabriela Prisăcaru este însărcinată: "Vom avea un copil"

„Am tot primit mesaje de genul : „să te văd după ce faci un copil dacă o să mai arăți așa!” Challange accepted (n.r. – provocare acceptată)!”, a scris Gabriela în dreptul imaginii.

Dani Oțil: „Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… ”

Dani Oțil se pregătește să devină pentru prima dată tătic la vârsta de 40 de ani. Prezentatorul TV a mărturisit, odată cu vestea cea mare, că multă vreme a fost presat de cei din jur pe acest subiect, într-un mod nepotrivit.

Dani Oțil, pentru prima dată tătic. Gabriela Prisăcaru este însărcinată: "Vom avea un copil"

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule…

Pentru toți…

hai că am glumit… nu pentru voi… ci pentru noi… o să avem un copil!

Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil cu emoție și umor în același timp.

Vezi si: