Prima fotografie cu chipul băiețelului lui Dani Oțil. Cu cine seamănă micuțul Luca Tiago: „Are gropițe în obraji” | Demamici.ro

Fotografia cu fiul lui Dani Oțil care a cucerit internetul. Cu cine seamănă micuțul Luca Tiago:

Prima fotografie cu chipul băiețelului lui Dani Oțil. Cu cine seamănă micuțul Luca Tiago: „Are gropițe în obraji”. Gabriela Prisăcariu a atras numeroase reacții pe conturile de socializare cu ultima fotografie postată.

Soția lui Dani Oțil este o mămică cât se poate de împlinită. De mai bine de două luni, Gabriela Prisăcariu trăiește cea mai frumoasă perioadă, alături de micuțul Luca Tiago, iar imaginea cu ea și bebelușul, surprinsă acasă la familia Oțil, confirmă acest lucru.

Gabriela Prisăcariu și-a asortat pijamalele cu cele ale băiețelului ei și s-a pozat cu el în oglindă. Imaginea cu fiul lui Dani Oțil zâmbind larg la camera foto a cucerit internetul.

Este prima fotografie în care se vede clar chipul bebelușului lor, iar internauții nu au putut să nu remarce gropițele din obrajii copilului, moștenite de la mama lui.

Dani Oțil a fost printre primii care a punctat acest lucru, într-o notă de umor: „Are gropițe?! Acu văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu”, a scris, glumind, Dani.

Fotografia cu fiul lui Dani Oțil care a cucerit internetul. Cu cine seamănă micuțul Luca Tiago: "Are gropițe în obraji"

„Când nu plânge, are și gropițe”, a răspuns Gabriela.

Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru băiatul lui: „Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel…”

Pentru Dani Oțil, experiența de tată a scos la iveală o latură de-a sa mai puțin cunoscută.
Prezentatorul TV s-a fotografiat nu de puține ori cu bebelușul la pieptul său, iar odată cu venirea lui pe lume, Dani Oțil i-a lăsat în scris și o scrisoare plină de emoție, pe care juniorul său o va citi atunci când va mai crește.

Fotografia cu fiul lui Dani Oțil care a cucerit internetul. Cu cine seamănă micuțul Luca Tiago: "Are gropițe în obraji"

„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,

Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄
Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați.

Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pt asta.

Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins…
Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.

Fotografia cu fiul lui Dani Oțil care a cucerit internetul. Cu cine seamănă micuțul Luca Tiago: "Are gropițe în obraji"

As vrea sa fiu cu tine macar la fel de bun cum au fost ei cu mine.
Tu ești fragil acum, dar promit sa te fac puternic si rezistent… Pt ca in scurt timp eu voi fi cel fragil(vârsta mea nu e de ședințe cu părinții ci cu bunicii).

Nu voi încerca sa te transform in rezultatul sumei frustrarilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Otil mai bun. Tu vei fi tu.

Bine… Cu doua medalii la Olimpiada din 2040… dar tu 🤗
Am sters următoarele 3 idei, pt ca orice scriu acum cu un nod in gât si cu o bere in nas… Suna a versuri de manele. Jur.

Fotografia cu fiul lui Dani Oțil care a cucerit internetul. Cu cine seamănă micuțul Luca Tiago: "Are gropițe în obraji"

Hai ca închei. Dar daca fumezi in liceu, vii acasă cu o urâtă belciugata sau nu iei bacul cu medie mare, sa stii ca deja am poze cu tine dezbrăcat si cu urme de caca 😎

P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris pe rețelele de socializare prezentatorul TV.

Vezi si: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat băiețelul. Primele imagini de la creștinarea micuțului Luca Tiago | Demamici.ro

Vezi si: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat numele bebelușului. Alegere inedită pentru fiul lor | Demamici.ro

Vezi si: Cum a fost prima noapte cu bebelușul acasă pentru Dani Oțil și Gabriela: „Am dormit cam cât dormi când ești student” | Demamici.ro