Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit. Mireasa, superbă în luna a șasea de sarcină | Demamici.ro

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit. Mireasa, superbă în luna a șasea de sarcină

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit. Mireasa, superbă în luna a șasea de sarcină. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit weekend-ul acesta (15 mai), iar ceremonia a fost una cu mult ștaif.

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și-a oficializat relația. Evenimentul a avut loc cu doar câteva luni înainte ca Dani Oțil și soția lui, Gabriela, să devină pentru prima dată părinți.

Frumoasa Gabriela a defilat asemenea unui model, chiar și în luna a șasea de sarcină. Mireasa a atras toate privirile cu rochia ei vaporoasă, care i-a pus în valoare silueta și burtica de gravidă.

Fotografia postată de doamna Oțil în ziua nunții a atras zeci de mii de like-uri și peste o mie de urări de „Casă de piatră!”. Îmbrăcată în rochie de mireasă și înconjurați de flori, ea apare alături de viitorul tătic Dani Oțil, care la rândul lui își ține tandru mâna pe burtica soției sale.

Nașii Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au fost cei care le-au fost alături în această zi magică, în calitate de părinți spirituali.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit. Mireasa, superbă în luna a șasea de sarcină

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor avea un băiețel

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc momente cu adevărat unice. Este pentru prima dată când cei doi se pregătesc să devină părinți, iar fiecare clipă pe care o trăiesc este cu adevărat magică.

Vestea că Dani Oțil și iubita lui, Gabriela, urmează să devină părinți anul acesta, a luat multă lume prin surprindere. Cei doi au încercat să fie cât mai discreți cu sarcina, iar în același mod a fost dezvăluit și sexul bebelușului.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit. Mireasa, superbă în luna a șasea de sarcină

De Paște, cuplul a ales o destinație călduroasă pentru vacanța lor și s-a retras într-un sejur în Dubai, acolo unde frumoasa graviduță a putut să stea, la propriu, cu „burtica la soare”.
Îmbrăcată înt-un costum de baie roz, în brațele lui Dani Oțil, pe plajă, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit sexul bebelușului.

„Cu băieții mei”, a scris viitoarea mămică în dreptul unei fotografii din vacanță.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor avea un băiețel. Au dat vestea din vacanță, de pe plajă

Dani Oțil se pregătește să devină pentru prima dată tătic la vârsta de 40 de ani. Prezentatorul TV a mărturisit, odată cu vestea cea mare, că multă vreme a fost presat de cei din jur pe acest subiect, într-un mod nepotrivit.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit. Mireasa, superbă în luna a șasea de sarcină

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule…

Pentru toți…

hai că am glumit… nu pentru voi… ci pentru noi… o să avem un copil!

Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil cu emoție și umor în același timp în urmă cu câteva săptămâni.

Vezi si: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor avea un băiețel. Au dat vestea din vacanță, de pe plajă | Demamici.ro

Vezi si: Dani Oțil, pentru prima dată tătic. Gabriela Prisăcariu este însărcinată: „Vom avea un copil” | Demamici.ro