Kylie Jenner a devenit mămică din nou! Modul emoționant prin care a anunțat venirea pe lume a celui de-al doilea copil | Demamici.ro

Kylie Jenner a devenit mămică din nou! Modul emoționant prin care a anunțat venirea pe lume a celui de-al doilea copil | Demamici.ro

Kylie Jenner a devenit mămică pentru a doua oară! Celebra brunetă și Travis Scott au devenit părinți pentru a doua oară pe data de 2 februarie.

Fericitul anunț a fost făcut de proaspăta mămică pe pagina sa de Instagram, acolo unde a postat o fotografie în care Stormi, fiica în vârstă de patru ani a cuplului, ține în mâna sa, mânuța bebelușului.

Kylie Jenner a devenit mămică din nou!

Fotografia a primit aproape instant mii de likeuri, în prezent aceasta fiind apreciată de peste 14 milioane de fani. Comentariile lăsate de urmăritorii vedetei de peste ocean sunt extrem de emoționante:

„Un înger de copil”, „Abia aștept să îl văd pe cel mic”, „Wow! A fost trimis direct din rai! Ce binecuvântare!”, „Ce familie frumoasă! Dumnezu să vă binecuvânteze pe toți!”, „E uimitor! Felicitări Kylie!” , acestea fiind doar o mică parte dintre urările pe care vedeta le-a primit de la numeroșii fani pe care îi are.

Kylie Jenner a născut chiar cu o zi după ziua de naștere a fetiței ei, Stormi, potrivit people.com. Vedeta a dezvăluit anul trecut, în luna septembrie, că urmează să devină mamă pentru a doua oară printr-un videoclip alături de fetița ei.

Familia Kardashian s-a mărit cu încă un membru după ce Kylie Jenner (24 de ani) a adus pe lume al doilea bebeluș. Anunțul de pe contul de socializare a fost marcat cu o inimioară albastră, semn că de data aceasta bruneta a devenit mamă de băiat. Vedeta celebrului reality show nu a dat detalii despre numele bebelușului.

Kylie Jenner și Travis Scott formează un cuplu din 2017.

Vezi și: Cum arată acum Noelle Vlasov, fetița numită „cel mai frumos copil din România” | Demamici.ro

Vezi și: Rihanna este însărcinată! Celebra artistă, primele poze cu burtica la vedere | Demamici.ro

Sursa foto: Facebook, Instagram