„Bebelușa” Cristina, soția actorului Denis Ștefan, a născut: „A venit pe lume a doua minune în viața noastră” | Demamici.ro

„Bebelușa” Cristina, soția actorului Denis Ștefan, a născut: „A venit pe lume a doua minune în viața noastră.” Cristina Ștefan, soția actorului Denis Ștefan, a devenit din nou mămică. „Bebelușa” Cristina a născut în urmă cu două zile, cea de-a doua lor fetiță.

Junioara familiei a venit pe lume vineri (03.09.2021), la Spitalul Universitar București și este perfect sănătoasă, primind nota 10 la naștere.

Vestea cea mare a fost dată în acest weekend chiar de proaspăta mămică. Cristina și-a dorit să împărtășească acest moment special cu toți cei dragi care o cunosc.

„Bebelușa” Cristina a născut. Cristina și Denis Ștefan au anunțat și numele fetiței lor

„Vineri, 03.09.2021, a venit pe lume a doua minune în viața noastră, Dominique Maria. Suntem binecuvântați! Abia așteptăm să ajungem acasă la tati și Delia. Mulțumim pentru fiecare gând bun! Mulțumesc Conf.Univ. Dr. Anca Alexandru Florin și întregii echipe a spitalului Universitar București pentru grijă și implicare!”, a scris Cristina pe contul ei de Instagram.

"Bebelușa" Cristina, soția actorului Denis Ștefan, a născut: "A venit pe lume a doua minune în viața noastră"

Actorul și soția lui trăiesc o poveste de dragoste încă din 2012, atunci când Denis Ștefan a pus capăt primului său mariaj și a ales să trăiască alături de cea care până în prezent i-a dăruit două fetițe.

Pentru cuplu, ziua de 3 septembrie 2021 va rămâne una memorabilă, mai ales că visau de patru ani să devină din nou părinți și să le ofere fetiței lor o surioară.

„Vrem să îi oferim o surioară cât mai repede. Nu ne dorim să treacă timpul, pentru că ne obişnuim cu binele şi apoi e mai greu. Lucrăm la asta şi sperăm să se întâmple curând. La al doilea e întotdeauna mai uşor. Toţi prietenii spun asta.”, povesteau actorul și soția lui la acea vreme, într-o emisiune tv.

Vezi si: Actorul Denis Șefan și „bebelușa” Cristina, din nou părinți: „Delia va fi surioara cea mare” | Demamici.ro

Vezi si: Actorul Denis Ștefan și soția sa, Cristina, au dezvăluit sexul bebelușului | Demamici.ro