Cristina și soțul ei, actorul Denis Ștefan, s-au chinuit 7 ani să facă al doilea copil: „Niciun medic nu mi-a zis să fac și analiza asta” | Demamici.ro

Cristina și soțul ei, actorul Denis Ștefan, s-au chinuit 7 ani să facă și al doilea copil, din cauza unor analize greșite:

Cristina și soțul ei, actorul Denis Ștefan, s-au chinuit 7 ani să facă al doilea copil: „Niciun medic nu mi-a zis să fac și analiza asta.” Cristina Ștefan și soțul ei, Denis Ștefan, formează de câțiva ani buni o familie frumoasă, deși au avut de înfruntat câteva provocări.

În urmă cu 8 ani, cei doi întâmpinau venirea pe lume a primului lor, o fetiță, pe nume Delia Maria. Totul părea să decurgă fără probleme în viețile lor, însă dorința de a-și mări familia urma să deschidă un capitol neplăcut în familia lor.

La data de 3 septembrie 2021, Cristina năștea cea de-a doua fetiță a lor, pe Dominique Maria. Drumul până la acest moment a fost presărat cu multe momente de disperare și încercări eșuate de a rămâne însărcinată.

Cristina Ștefan: „Frustrarea era mare, nu rămâneam însărcinată. M-am rugat mulți ani”

Cristina și soțul ei, actorul Denis Ștefan, s-au chinuit 7 ani să facă și al doilea copil, din cauza unor analize greșite: "Niciun medic nu mi-a zis să fac și analiza asta"

De curând, fosta „bebelușă” Cristina și-a împărtășit povestea pe pagina ei de Instagram. Ea a mărturisit că abia după ce și-a făcut o analiză de sânge pe care medicii au omis să o recomande, a reușit să devină din nou mamă. Însă această eroare a costat-o 8 ani de încercări.

„M-am rugat mult… mulți ani… Nu am știut că am Chlamydia în sânge, analiză pe care nu am făcut-o niciodată. Am avut perioade, în cei 8 ani după nașterea Deliei, când m-am simțit rău. De disperare, mă internam mereu, doar să aflu ce am. Niciun medic la care am fost (și au fost destui) nu mi-a recomandat să fac și analiza asta”, a continuat. „Frustrarea era și mai mare, nu rămâneam însărcinată… un an, doi, trei… șapte!!! Până am ajuns la doctorul care a știut ce investigații să facem și, la câteva luni după tratamentul împotriva Chlamydiei, am rămas însărcinată. Așa a trebuit să fie! Sunt recunoscătoare, pentru tot! 🙏🏻♥️ Am decis să vă povestesc… Aveți grijă de sănătatea voastră! Nu există nu se poate sau nu poți! Ai încredere! 🤍”, a spus ea.

Cristina Ștefan, sfat pentru mămici în perioada alăptării: „Ceaiurile m-au ajutat foarte mult”


Viața de mămică îi ocupă soției actorului cea mai mare parte din timp acum, iar Cristina obișnuiește adesea să împărtășească pe social media din experiența ei. Ea a vorbit și despre provocările din viața unei mame care vin odată cu alăptatul și ce a ajutat-o pe ea în acest sens.

Le înțeleg perfect pe acele mame, nici pentru mine nu este ușor, nici acum, la a doua sarcină, când sunt mult, mult mai liniștită. Îmi doresc și fac tot posibilul, beau ceaiuri… am întrebat pediatrul ce aș putea să fac în plus pentru a fi totul cât mai ok. Ceaiurile m-au ajutat foarte mult, iar cu cât copilul este pus mai des la sân, cu atât lactația este mai productivă, deci faceți tot posibilul pentru bebeluș să fie alăptat. Strângeți din dinți, dacă aveți lapte, pentru că este foarte important”, a spus ea.

„Hrăniți-vă, beți multă apă, nu doar acum dacă alăptați, în general. Eu așa îmi iau energia, nu pot sta fără mâncare. Nu țin diete, iar micul dejun este masa principală la mine. Mănânc ce vreau, cât vreau, cum vreau, după care mesele de peste zi sunt mai micuțe, în fugă”, a mai declarat Cristina Ștefan.

Vezi și: „Bebelușa” Cristina, soția actorului Denis Ștefan, a născut: „A venit pe lume a doua minune în viața noastră” | Demamici.ro