Actorul Denis Ștefan și soția sa, Cristina, au dezvăluit sexul bebelușului | Demamici.ro

Actorul Denis Ștefan și soția sa, Cristina, au dezvăluit sexul bebelușului

Actorul Denis Ștefan și soția sa, Cristina, au dezvăluit sexul bebelușului. Actorul Denis Ștefan și soția sa, Cristina, așteaptă cu nerăbdare ziua în care își vor mări familia. Cristina este însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor.

Cea de-a doua sarcină a venit la 7 ani de la prima, atunci când Cristina a adus pe lume o fetiță, pe micuța Delia. De curând, soția actorului s-a dat de gol pe internet și a dezvăluit sexul celui de-al doilea bebeluș.

Tăticul Denis Ștefan va deveni, așadar, tată de fete, iar fetița lor se va bucura să aibă o surioară.

Actorul Denis Ștefan și soția sa, Cristina, au dezvăluit sexul bebelușului

Cristina Ștefan a postat o fotografie pe pagina ei de Instagram, unde și-a etalat cu mândrie noua ei burtică de gravidă. În dreptul imaginii, descrierea scurtă a clarificat totul: „Mămică de fetiță”, a scris Cristina. Viitoarea mămică se simte foarte bine și nu a avut probleme în sarcină.

„Sunt foarte activă, dansez, silueta mea este una foarte ok, nu mă gândesc prea tare cum va fi pe parcurs, stilul de viață e același, cu alimentația sunt un pic mai atentă. […] Acum am simțit că este momentul pentru că știu că totul este în ordine. Sunt foarte mândră și o să arăt asta în toate postările mele.”, a mai anunțat ea.

Actorul Denis Ștefan și Cristina Zegan, una dintre bebelușele de la „Cronica Cârcotașilor” formează un cuplu din 2012. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu 8 ani și au împreună o fetiță de 7 ani, Delia.

Actorul Denis Ștefan și soția sa, Cristina, au dezvăluit sexul bebelușului

Cristina și Denis Ștefan își doreau să devină din nou părinți și „lucrau” la asta.

„Da, ne dorim foarte mult încă un copil. Şi Delia îşi doreşte foarte tare şi mă tot întreabă: dar ai acolo în burtă ceva?. Aşa că suntem pregătiţi, mai ales că acum avem antrenament”, a spus Cristina Ștefan într-un interviu acordat în 2020.

Vezi si: Actorul Denis Șefan și „bebelușa” Cristina, din nou părinți: „Delia va fi surioara cea mare” | Demamici.ro