Diana Bart a născut o fetiță. Prezentatoarea TV, mamă pentru a doua oară | Demamici.ro

Diana Bart a născut o fetiță. Prezentatorea TV, mamă pentru a doua oară

Diana Bart a născut o fetiță perfect sănătoasă. Prezentatoarea TV este, acum, de două ori mămică.

Vedeta și-a adus pe lume fetița vineri, la o clinică din Capitală, printr-o operație de cezariană.

Deși este o perioadă mai puțin favorabilă pentru vizite la spital, atât sarcina, cât și nașterea au decurs perfect normal. Diana Bart a ținut, astfel, să le mulțumească cadrelor medicale care s-au ocupat de ea.

Mă bucur că suntem bine și multumesc doctorilor pentru implicare, într-o perioadă dificilă. Sunt foarte fericita că totul a decurs cu bine!” a spus prezentatoarea de la Prima Tv.

Diana Bart, prima fotografie cu fetița nou născută

Diana Bart a născut o fetiță. Prezentatorea TV, mamă pentru a doua oară

La vârsta de 39 de ani, Diana Bart trăiește din nou miracolul de a fi mamă, de a aduce încă un suflet pe această lume. Și de data aceasta, tot fetiță.

„Atât de mult te-am așteptat și pe tine!
Amina și Maira, o să vă scriu, fiecăreia, cate o scrisoare, pe care să v-o dau la 18 ani, în care să aștern toate emoțiile pe care le-am trăit, de când v-am purtat și până la naștere. Mulțumim, Doamne!”, a fost mesajull vedetei transmis la scurt timp după naștere, în dreptul unei fotografii cu fetița ei.

Diana Bart: „Burta mi s-a tras imediat datorită alăptatului”

Diana Bart a născut o fetiță. Prezentatorea TV, mamă pentru a doua oară

Prezentatoarea rubricii mondene de la Prima Tv s-a putut lăuda mereu cu o siluetă de invidiat. Diana Bart a mărturisit că a luat în greutate același număr de kilograme ca la prima sarcină.

Iar revenirea la silueta inițială nu a fost deloc dificilă, iar alăptatul a ajutat-o enorm.

Am fost foarte activă acum, ca și data trecută. Văzută la ecografie, bebelușa seamănă perfect cu Maira când era în burtică. Și, tot ca data trecută, acum am luat în greutate fix 13 kg.

Aveam 52 kg, acum am 65 kg. Data trecută, după ce am născut, mai aveam 2 kg în plus, pe care le-am dat jos în mai puțin de o lună, burta mi s-a tras imediat datorită alăptatului. Sper ca și din acest punct de vedere acum să fie la fel”, a spus ea într-un interviu pentru Click!.

Vezi si: Interpreta Sabina Leonte s-a vindecat de cancer la câteva luni după ce a născut al treilea copil: „A fost semn de la Dumnezeu” | Demamici.ro

Vezi si: „Copilul miracol” s-a născut în pandemie și a spart lanțul de ghinioane dintr-un sat: „Este primul băiat născut din ultimii 10 ani” | Demamici.ro