Interpreta Sabina Leonte s-a vindecat de cancer la câteva luni după ce a născut al treilea copil: „A fost semn de la Dumnezeu” | Demamici.ro

Interpreta Sabina Leonte s-a vindecat de cancer la câteva luni după ce a născut al treilea copil: „A fost semn de la Dumnezeu” | Demamici.ro

Interpreta Sabina Leonte s-a vindecat de cancer la câteva luni după ce a născut al treilea copil: „A fost semn de la Dumnezeu!” Sabina Leonte este o îndrăgită interpretă de muzică populară din Ardeal, iar povestea ei de viață e presărată cu miracole.

În nici șapte ani, cântăreața a trecut prin mai multe probleme de sănătate, probleme care aproape i-au pus în pericol ultima sarcină.

Sabina Leonte a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu mai mulți ani, însă a reușit să iasă învingătoare din această încercare.

”La începutul anului 2013, a avut loc o Campanie Națională de testare Papanicolau și cu această ocazie soacra mea mi-a zis să mergem și noi să ne facem analizele! Bun! Recoltarea probelor se făcea la Maternitatea din Oradea, unde m-am și prezentat.

După recoltare, nu apucasem încă să ies din clădire, că o și auzisem pe doctorița care recolta probele că mă strigă și-mi zice: „Doamnă, nu așteptați să vină rezultatele acestea, pentru că durează 3-4 săptămâni, mergeți la un medic cât puteți de urgent, să vă vadă, că nu sunteți bine deloc, din ce am observat eu în timp ce v-am recoltat probele”! Asta am și făcut, m-am programat, am mers la medicul cu care născusem fetele mele de 5, respectiv 2 ani, la acea vreme.

Mi-a zis că nu e chiar așa grav, să nu mă panichez și m-a trimis acasă cu un tratament naturist! Cea care a scos rezultatele testelor făcute în Campania Papanicolau a fost soacra mea, rezultate pe care le-a dus altei doctorițe, să fie interpretate. Cea care mi-a devenit medic curant ulterior s-a șocat auzind că am 27 de ani și o problemă atât de urâtă, plus 2 copii mici.

Intrepreta Sabina Leonte s-a vindecat de cancer la câteva luni după ce a născut al treilea copil: "A fost semn de la Dumnezeu"

M-a chemat de urgență, a două zi dimineață pentru chiuretaj și biopsie, iar rezultatul nu a fost deloc îmbucurător, pentru că pe acel bilet de ieșire din spital, scria „suspect de cancer”.

Lacrimi, panică, tăcere, nu știam ce să mă fac, cumva nu voiam să accept, în jurul meu toți membrii familiei erau dărâmăți, speriați. Cumva am reușit să mă adun, am mers la Cluj pentru consult, acolo m-au și programat pentru extirparea părții bolnave a colului uterin!

Au durat câteva săptămâni de frământări până la rezultatul, următoarei biopsie, care mi-a redat încrederea, sănătatea, viața! Scăpasem ca prin urechile acului, cei de la Cluj mi-au spus că dacă mai stăteam 3 luni, nu se mai putea face nimic! Dar Dumnezeu le-a așezat în așa fel, încât m-a salvat”, povestește intepreta de muzică populară, Sabina Leonte Alb.

Sabina Leonte, diagnostic crunt în sarcină: cancer de col uterin

Cinci ani mai târziu, fericirea i-a fost umbrită de o nouă veste: cancerul recidivase. Și tot atunci avea să afle că este și însărcinată.

Intrepreta Sabina Leonte s-a vindecat de cancer la câteva luni după ce a născut al treilea copil: "A fost semn de la Dumnezeu"

„În vara anului 2018 la un control de rutină, pe care îl fac de 2-3 ori pe an, virusul cauzator de cancer apăruse din nou. Când am primit telefon personal de la doctorița mea, care de obicei are multe asistente ce se ocupă de pacienți, m-am gândit că ceva nu este bine, și așa era!

Doamna doctor, mi-a spus: „Repetăm analizele, facem investigații mult mai amănunțite, decât Papanicolau”, dar ieșeau tot mai prost! Am decis de comun acord să-mi facă o amputație de col, pentru că virusul respectiv are incubația doar în col, prin urmare scăpam de el până nu era prea târziu! Trebuia să o sun în prima zi a menstruației din luna respectivă, că să fac programarea intervenției, care se face într-o anumită zi, nu poți oricând”, a mai dezvăluit Sabina Leonte Alb.

A aflat că e din nou însărcinată în timpul analizelor

Interpreta nu a suspectat nici măcar o clipă că ar putea să devină mamă pentru a treia oară. Cu atât mai puțin într-o perioadă în care organismul ei dădea iar semne de slăbiciune și boală.

Cu toate acestea, nu s-a gândit nici măcar o clipă să renunțe la copil.

Intrepreta Sabina Leonte s-a vindecat de cancer la câteva luni după ce a născut al treilea copil: "A fost semn de la Dumnezeu"

”Prima zi a menstruației n-a mai venit, era practic imposibil, pentru că aveam doi copii, de-al treilea nici că era vorba, în special având probleme de sănătate. Am făcut un test de sarcină într-o doară, care, surpriza vieții, a ieșit pozitiv.

Mă mai puteam gândi doar la asta, nici nu știam cum să-i spun doctoriței, iar ea mi-a răspuns calm: „Asta e semn de la Dumnezeu, și eu cu Dumnezeu nu mă pun, sper că păstrați copilul”. Când am mers la ecografie deja îi bătea inimioara, plângeam, râdeam, mă frământam, îmi era frică să nu i se întâmple ceva din cauza problemelor colului, a virusului. Am născut prin cezariană (a 3-a) astfel că bebelușul nu a interacționat cu colul!”.

În mod miraculos, la 6 luni după ce a adus pe lume un băiețel, cancerul a dispărut, iar Sabina Leonte s-a vindecat complet.

Intrepreta Sabina Leonte s-a vindecat de cancer la câteva luni după ce a născut al treilea copil: "A fost semn de la Dumnezeu"

„La 6 luni după naștere, am repetat analizele și… minunea minunilor, eram perfect sănătoasă! Astfel îți demonstrează Dumnezeu că nu tu faci cărțile, nu tu decizi, El are puterea absolută, doar El. Așadar, am fost în turneu european, însărcinată în 5 luni, am cântat Revelionul 2019 în Spania, însărcinată în 7 luni, și mi-am purtat puiul cu mine în avion, spre tot felul de destinații, pentru că aveam de respectat niște contracte!

Acum este bijuteria familiei noastre și este băiețelul care a venit după două fetițe, să ne bucure inima și să ne facă și mai împliniți!”, a mai declarat Sabina Leonte.

Băiețelul minune a fost botezat anul trecut de părinții lui și a primit numele Adonis, nume ce simbolizează renașterea în mitologia greacă.

Vezi si: Moldoveanca Mariana, mamă cu 7 suflete: „Nu ai nevoie de lux să crești mulți copii!” | Demamici.ro

Vezi si: Georgiana Vacaru are 42 de ani si 20 de copii: „Daca Dumnezeu imi mai da copii, nu ii oprim” | Demamici.ro