Ruxandra Luca a născut o fetiță: „Nu-mi vine să cred că sunt mamă de fată și mamă de 3!” | Demamici.ro

Ruxandra Luca a născut o fetiță:

Ruxandra Luca a născut o fetiță: „Nu-mi vine să cred că sunt mamă de fată și mamă de 3!” Prezentatoarea rubricii de parenting de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a devenit mamă pentru a treia oară.

Ruxandra Luca a așteptat cu nerăbdare clipa în care își va ține în brațe fetița. Micuța, poreclită până acum „Frățioara” a întregit de minune familia prezentatoarei TV, care până acum fusese doar mamă de băieți.

Ruxandra Luca a născut o fetiță

Ruxandra Luca a născut o fetiță: "Nu-mi vine să cred că sunt mamă de fată și mamă de 3"

„După cum era de așteptat, Frățioara n-a stat în burtică până la facultate. Dar nici de Constantin și Elena n-a vrut să ne cunoască. Abia pe 22 mai a venit și e fetiță, chiar e fetiță, i-am numărat și i-am iubit toate degetele, mă tot uit la trupușorul ei pufos și-mi zic: „Doamne, chiar e a mea minunea asta, eu am făcut-o?”

Tot nu-mi vine să cred că sunt mamă de fată și mamă de 3. Viața noastră prinde cel mai frumos contur. E incredibil cum ți se pot spulbera temerile într-o fracțiune de secundă, și cât de firesc devine totul în momentul în care îți strângi puiul la piept”, a scris Ruxandra Luca, într-o postare pe blogul ei.

Primele fotografii din maternitate au fost împărtășite chiar de Ruxandra, pe contul ei de Instagram.

Ruxandra Luca a născut o fetiță: "Nu-mi vine să cred că sunt mamă de fată și mamă de 3"

„Tare am mai așteptat-o! Frățioara”, a scris ea în dreptul imaginilor.

Ruxandra Luca a născut o fetiță: "Nu-mi vine să cred că sunt mamă de fată și mamă de 3"

Ruxandra Luca, blogger și vedetă a rubricii de parenting de la matinalul de pe Antena 1, are 32 de ani și mai are doi băieți: Albert (12ani) și Aris (10 ani).

Vezi si: Dana Rogoz a născut. Prima fotografie cu micuța Lia Elena | Demamici.ro

Vezi si: Dana Rogoz, despre regulile pe care le aplica in educatia fiului sau: „Am inceput sa spun NU ferm!” | Demamici.ro