Rihanna este însărcinată! Celebra artistă, primele poze cu burtica la vedere | Demamici.ro

Rihanna este însărcinată! Celebra artistă, primele poze cu burtica la vedere | Demamici.ro

Vestea zilei vine din showbizul de peste Ocean! Rihanna a anunțat cu puțin timp în urmă că va deveni mamă pentru prima oară. Artista în vârstă de 33 ani este însărcinată și așteaptă primul ei copil cu rapper-ul ASAP Rocky.

Rihanna, în vârstă de 33 de ani și ASAP Rocky s-au îndrăgostit după ce au colaborat la o campanie pentru linia de cosmetice a cântăreței, Fenty Skin.

Iubitul artistei a oferit un interviu în urmă cu ceva vreme pentru GQ, în care a vorbit și despre dragostea lui pentru Rihanna, despre care a zis că este „Aleasa”.

„Viața este mult mai bună când îți găsești aleasa. Ea face cât un milion din celelalte. Când știi, știi. Ea este aleasa”, a spus ASAP Rocky despre Rihanna. Întrebat dacă își dorește copii, cântărețul a spus la acea vreme: „Dacă acesta este destinul meu, absolut! Cred că aș fi un tată remarcabil, incredibil. Aș avea un copil foarte cool”.

În noiembrie 2020, o sursă apropiată a cuplului a confirmat pentru publicația People că Rihanna și ASAP Rocky au decis să încearcă o relație amoroasă după ce ani la rând au fost doar prieteni. Cei doi formează un cuplu de începutul anului 2020.

Rihanna este însărcinată! Modul inedit prin care cei doi îndrăgostiți au dezvăluit că așteaptă un copil

Pentru a dezvălui marea veste, celebrul cuplu s-a fotografiat pe străzile din New York, în timp ce se țin de mână și își zâmbesc cu dragoste nemăsurată. Rihanna și-a lăsat la vedere burtica de gravidă, purtând o pereche de blugi rupți și geacă de fâș de culoare roz, încheiată doar în partea de sus, lăsând la vedere locul unde se „ascunde” copilașul lor.

În una dintre fotografiile în care anunță că vor deveni părinți, ASAP Rocky apare sărutându-o pe frunte pe iubita lui care va deveni mamă în câteva luni, potrivit People.


Cei doi sunt în culmea fericirii și aștepată cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil.

Sursa foto: Facebook, Instagram