A născut Nicole Cherry: „A venit prințesa!” Prima imagine din maternitate | Demamici.ro

A născut Nicole Cherry: „A venit prințesa!” Prima imagine din maternitate | Demamici.ro

A născut Nicole Cherry: „A venit prințesa!” Prima imagine din maternitate. Artista a devenit pentru prima dată mamă, astăzi, 27.11.2021. Nicole Cherry a împărtășit vestea cea mare cu urmăritorii de pe contul de Instagram, pe story, unde a postat prima imagine cu fetița sa, din maternitate. „A venit prințesa” este mesajul scris pe fotografie, iar chipul micuței nu a fost dezvăluit. Nicole Cherry l-a acoperit cu un emoticon pe care era scris același mesaj: „Prințesa mea”.

A născut Nicole Cherry: „A venit prințesa!” Prima imagine din maternitate | Demamici.ro

A născut Nicole Cherry

Artista și-a adus pe lume primul copil la 23 de ani. Nicole Cherry a mărturisit în nenumărate rânduri că își dorește să fie o mamă tânără și iată că acest vis i s-a împlinit. Cântăreața a dezvăluit de multă vreme și numele pe care îl va purta micuța. Anastasia Maria Popa o cheamă pe „cireșica” cea mică, iar prenumele i-a apărut artistei în vis.

„Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, spunea artista pentru Viva.ro.

Din fericire, Nicole Cherry a avut o sarcină foarte ușoară care i-a permis să fie activă până în ultimele săptămâni când au început să apară diverse dureri.

„Am avut o sarcină ușoară. Mă așteptam să fie mai greu de la 7 luni încolo, nu a fost greu. Și la 7 luni am fost ok, în schimb ultimele trei săptămâni au fost… nu mai e așa ușor.

S-a mărit și nu prea mai are loc. A început să mă doară ba o coasă, ba să mă doară spatele, zona lombară. E mai greu… stau ce stau și după mă pun în pat, nu am ce să fac”, declara Nicole Cherry.

A născut Nicole Cherry: „A venit prințesa!” Prima imagine din maternitate | Demamici.ro

Nicole Cherry și-a anunțat sarcina printr-o postare emoționantă: „O inimioară care bate în tandem cu inima mea!”

Nicole Cherry a anunțat în august 2021 că urmează să devină mămică. Postarea a fost făcută pe contul de Instagram al artistei, iar mesajul a fost cu adevărat emoționant.

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.

Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută.

Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati🤍”

A născut Nicole Cherry: „A venit prințesa!” Prima imagine din maternitate | Demamici.ro

Nicole Cherry (22 de ani) și Florin Popa au împlinit 3 ani de relație. Cei doi s-au mutat împreună din 2019 când aveau un an de relație. Încă de pe atunci, artista știa că Florin este sufletul său pereche și simțea că împreună își vor întemeia o familie.

„Ne-am acomodat foarte repede unul cu altul, nu pot să zic că au fost așa, conflicte, nu am avut și sper să ne ținem departe de ele. E foarte natural și se simte de parcă am fi de foarte mult timp împreună. Eu cred că da, că este sufletul meu pereche, dar îmi place să fiu rezervată când vine vorba de lucruri personale…îmi place să țin mai mult pentru mine”, povestea Nicole Cherry pentru VIVA, în urmă cu ceva timp.

Mai mult decât atât, Nicole a declarat dintotdeauna că își dorește să fie o mamă tânără și iată că destinul a fost de partea ei.

„Florin este mai matur, învăț foarte multe lucruri de la el. Îmi doresc să mă căsătoresc cu el. Momentan nu m-am gândit la un copil, dar dacă va fi să fie, eu nu zic nu. Îmi doresc să fiu mamă tânără!”, a declarat Nicole Cherry „La Măruță” în urmă cu ceva timp.

Vezi si: Nicole Cherry a anunțat sexul bebelușului în cel mai haios mod: „O să avem o cireșică” | Demamici.ro

Vezi si: Nicole Cherry e însărcinată: „O inimioară care bate în tandem cu inima mea!” | Demamici.ro