Nicole Cherry a anunțat sexul bebelușului în cel mai haios mod: „O să avem o cireșică” | Demamici.ro

Nicole Cherry a anunțat sexul bebelușului în cel mai haios mod:

Nicole Cherry a anunțat sexul bebelușului în cel mai haios mod: „O să avem o cireșică”. Nicole Cherry este însărcinată și se pregătește să devină mămică pentru prima dată.

Artista, care a cunoscut faima încă de când era o puștoaică, s-a transformat acum într-o femeie și a anunțat de curând că așteaptă un copil. La vârsta de 22 de ani, Nicole Cherry, pe numele ei real Nicoleta Janina Ghinea, va deveni mama unei fetițe.

La doar o zi de când a anunțat că este însărcinată, artista a făcut public și sexul bebelușului ei și nu oricum, ci într-un mod care a smuls zâmbete internauților.

Într-o ședință foto specială, cântăreața a purtat o rochie mulată, care i-a pus în evidență burtica de gravidă, iar alături a avut-o chiar pe pisica ei, accesorizată cu o bavețică pe care a inscripționat mesajul: „O să am o surioară”.

Imaginile i-au amuzat pe fanii artistei, care ulterior au felicitat-o încă o dată, pentru fetița care urmează să vină pe lume.

Nicole Cherry a anunțat sexul bebelușului în cel mai haios mod: "O să avem o cireșică"

„LESIN!!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ @nicolecherry e minunaaaaaat❤️❤️❤️❤️”, a fost reacția uneia dintre prietenele sale.

„O să avem o cireșică”, a mai scris Nicole în dreptul fotografiilor.

Nicole Cherry a anunțat sexul bebelușului în cel mai haios mod: "O să avem o cireșică"

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin, așteaptă primul lor copil după 3 ani de relație

Nicole Cherry (22 de ani) și Florin Popa împlinesc în această vară 3 ani de relație. Cei doi s-au mutat împreună din 2019 când aveau un an de relație. Încă de pe atunci, artista știa că Florin este sufletul său pereche și simțea că împreună își vor întemeia o familie.

Nicole Cherry a anunțat sexul bebelușului în cel mai haios mod: "O să avem o cireșică"

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.

Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută.

Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati🤍”, a mai declarat artista.

Vezi si: Nicole Cherry e însărcinată: „O inimioară care bate în tandem cu inima mea!” | Demamici.ro