Hillary Swank, însărcinată cu gemeni la 48 de ani. Actrița va deveni mamă pentru prima dată | Demamici.ro

Hillary Swank, însărcinată cu gemeni la 48 de ani. Actrița va deveni mamă pentru prima dată

Hillary Swank, însărcinată cu gemeni la 48 de ani. Actrița va deveni mamă pentru prima dată. Actrița de la Hollywood se pregătește să devină mamă pentru prima dată, iar emoțiile se resimt la dublu!

Vestea că ea și soțul ei, Philip Schneider, vor deveni oficial părinți a fost făcută publică chiar de actriță în show-ul „Good Morning America”. Celebră pentru rolul principal din „Million Dollar Baby”, Hillary Swank a mărturisit că mereu și-a dorit copii, iar acum este extrem de entuziasmată că îi va avea într-un final.

„Este ceva la care am visat de multă vreme, abia aștept să mă bucur de maternitate. Mai ales că nu e vorba de un bebeluș, ci de doi”, a declarat ea.

Iar maternitatea se apropie cu pași rapizi, mai ales că actrița se află deja în al doilea trimestru de sarcină, după ce în primele luni a fost extrem de discretă cu viața ei personală: „Este atât de plăcut acum să pot vorbi deschis despre acest lucru, să împărtășesc bucuria cu cei din jurul meu”.

Actrița face parte din distribuția seriei „Alaska Daily” difuzată de ABC și deși a fost prezentă constant pe platourile de filmare, echipa de producție a aflat odată cu restul lumii vestea cea mare, atunci când Swank a făcut anunțul public.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)


Până acum, sarcina ei a descurs în termeni normali. Doar la capitolul „haine” actrița a început să aibă niște bătăi de cap.

„Hainele mele au început să nu mă mai încapă. Așa că zilele trecute mi-am tăiat blugii în talie, am făcut puțin spațiu, iar în partea de sus mi-am luat o jachetă mai largă, care să acopere tăietura blugilor.”

Chiar și așa, Hillary Swank nu ar da la schimb cu nimic viitoarea viață de mamă de gemeni, care i se pregătește: „Este o binecuvântare, un miracol, o adevărată binecuvântare”.

Vezi și: Părinți cu gemeni băieți, care visau și la o fetiță, au aflat la următoarea sarcină că așteaptă cvintupleți | Demamici.ro

Vezi și: A nascut cvintupleti cand credea ca nu mai are nicio sansa sa devina mama: „Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca!” VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: Credea ca este insarcinata cu cvintupleti, dar in ziua nasterii si mama si doctorii au avut parte de o surpriza. O astfel de sarcina apare o data la 5 miliarde| Demamici.ro