Cristiano Ronaldo, tată de 6 copii. Partenera lui este însărcinată cu gemeni | Demamici.ro

Cristiano Ronaldo, tată de 6 copii. Partenera lui este însărcinată cu gemeni

Cristiano Ronaldo, tată de 6 copii. Partenera lui este însărcinată cu gemeni. Cristiano Ronaldo va deveni din nou tătic. Fotbalistul și partenera lui de viață, Georgina, au dat vestea cea mare pe rețelele de socializare, acolo unde au publicat primele imagini cu ecografiile.

Georgina Rodriguez este însărcinată cu gemeni, iar vestea nu a putut decât să-l bucure pe celebrul fotbalist portughez. Este a doua pereche de gemeni pentru Cristiano Ronaldo, iar peste câteva luni, va deveni tăticul a șase copii.

„Sunt încântat să anunț că vom avea gemeni. Inimile noastre s-au umplut de iubire. Abia așteptăm să vă întâlnim. Binecuvântat”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Postarea a strâns aproape 30 de milioane de like-uri din partea internauților și sute de mii de mesaje de felicitări.

Cristiano Ronaldo, tată de 6 copii. Partenera lui este însărcinată cu gemeni

Cristiano Ronaldo a devenit prima dată tată de gemeni în 2017, născuți dintr-o mamă surogat

Cristiano Ronaldo adoră să fie tată și și-a dorit dintotdeauna să aibă urmași. Cel mai mare fiu al fotbalistului, Cristiano Ronaldo Junior, are acum vârsta de 11 ani și pare să îi calce deja pe urme tatălui său.

Cristiano Ronaldo, tată de 6 copii. Partenera lui este însărcinată cu gemeniDespre mama copilului nu se cunosc informații, iar unele voci au speculat inclusiv faptul că primul său fiu s-ar fi născut cu ajutorul unei mame surogat.

Informația nu a fost confirmată de fotbalist și a ezitat să dezvăluie identitate mamei.

Cristiano Ronaldo, tată de 6 copii. Partenera lui este însărcinată cu gemeni

„Oamenii speculează că am fost cu această fată sau că a existat o mamă surogat. Când Cristiano Jr. va crește îi voi spune tot adevărul pentru că merită. E fiul meu, dar nu voi spune aceste lucruri doar pentru că așa vor unii oameni”, declara el într-o emisiune a jurnalistului Jonathan Ross.

Cristiano Ronaldo, tată de 6 copii. Partenera lui este însărcinată cu gemeni

În 2017 a devenit tată de gemeni prima dată: un băiat și o fată, Matteo și Eva, născuți dintr-o mamă surogat, iar de data aceasta fotbalistul nu a făcut un secret din acest lucru.
Tot în 2017, actuala lui parteneră, Georgina Rodriguez, l-a făcut din nou tată și i-a dăruit o fetiță, pe nume Alana Martina.

Vezi si: Vecinii Angelinei Jolie, nemulțumiți de cum își educă vedeta copiii: „Nu îi poate controla, sunt gălăgioși noaptea, urlă!” | Demamici.ro

Vezi si: Mamă la 47 de ani. Cameron Diaz: „E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat!” | Demamici.ro