Soția lui Vasilică Ceterașu a născut gemeni. Au aflat cu surpriză sexul bebelușilor abia la naștere: „Cea mai mare bucurie” | Demamici.ro

Soția lui Vasilică Ceterașu a născut gemeni. Au aflat cu surpriză sexul bebelușilor abia la naștere:

Vasilică Ceterașu și soția lui, Amalia Ceterașu, au devenit din nou părinți. Soția artistului a adus pe lume gemeni, fiind cea de-a doua sarcină a ei. Pentru familia lui Vasilică Ceterașu, bucuria s-a dublat odată cu nașterea gemenilor lor.

Amalia a adus pe lume doi băieți perfect sănătoși, iar surpriza a fost cu atât mai mare cu cât părinții nu au vrut să afle de dinainte sexul copiilor. Au crezut în proporție de 80% că vor avea fetițe, însă iată că nașterea s-a dovedit a fi una cu surprize. Două chiar!

Soția lui Vasilică Ceterașu a născut gemeni. Vasilică Ceterașu, prima fotografie din maternitate cu gemenii lui

Soția lui Vasilică Ceterașu a născut gemeni. Au aflat cu surpriză sexul bebelușilor abia la naștere: "Cea mai mare bucurie"

Artistul care a devenit celebru prin talentul său instrumental la vioară a împărtășit vestea cea mare și cu cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare. Vasilică Ceterașu a publicat și prima fotografie din maternitate, alături de soția lui și cei doi băieți ai lor.

„Mi-a dat Bunul Dumnezeu, doi feciori să am și eu! Îți mulțumesc nevastă ție pentru cea mai mare bucurie”, a scris Vasilica Ceterașu pe rețelele de socializare.

Amalia Ceterașu, mamă de trei: „Ne-am fi dorit să vină pe lume de sărbătoare, de 1 Martie”

Amalia Ceterașu s-a aflat la cea de-a doua sarcină. Cei doi soți mai au împreună o fetiță, Selena, iar acum familia lor s-a mărit cu încă doi băieți. Inițial, juniorii erau așteptați să vină chiar la început de lună, însă mămica a avut parte doar de niște contracții cu alarmă falsă.

Soția lui Vasilică Ceterașu a născut gemeni. Au aflat cu surpriză sexul bebelușilor abia la naștere: "Cea mai mare bucurie"

‘„Sunt binișor, a fost o alarmă falsă, am venit la un control de rutină pe data de 28 (n.r. – februarie) și am rămas internată pentru că am început să am contracții și trebuiau să vadă cât de dese sunt, cât de puternice, dacă sunt pregătită pentru naștere.

Am rămas noaptea în spital, am făcut ceva tratamente, alte analize, le-am repetat, dar barza încă nu a venit. Noi ne-am fi dorit să vină chiar acum, de sărbătoare, 1 Martie, ar fi fost frumos, dar până la urmă, importantă e sănătatea copiilor. Important e să fie sănătos sau sănătoase, cum vor fi, să vină.’”, a declarat Amalia Ursu Ceterașu, la Antena Stars.

Vezi și: Soția lui Vasilică Ceterașu, după nașterea gemenilor: „Noi le așteptam pe Amedeea și pe Gloria, dar se pare ca au venit doi în loc de două!” | Demamici.ro

Vezi și: Doi sibieni au devenit părinți de tripleți identici concepuți pe cale naturală: „Doctorul mereu îmi spunea: sarcină dumnezeiască ai tu aici!” EXCLUSIV | Demamici.ro

Vezi și: Iasmina, de două ori mămică: a unei fetițe (embrion congelat 6 luni, prin FIV) și a unui băiețel, sarcină naturală după FIV | Demamici.ro