„Eu, o mamă (im)perfectă?”- Recenzie. A avea un copil este ceva cu totul nou, cu doi copii ajungem la un oarecare echilibru, iar trei copii (mai ales băieți) reprezintă o adevărată provocare pentru orice mamă.
Ce veți întâlni în această carte? Surse inepuizabile de umor, autoironie fină și supraviețuire cu trei copii poznași. Autoarea ne amintește cum să ne retrăim copilăria alături de cei mici și ne dăruiește un șirag cu multe perle amuzante de-ale copiilor ei. Jurnalul de mămică al Cristinei Lincu este parfumat cu note puternice de întâmplări adevărate, blândețe și dragoste.
Carte de Parenting sau nu, e povestea unei mame care ne binedispune, ne îmbrățișează și ne arată că trebuie să tratăm orice dificultate cu zâmbetul pe buze. Atunci când socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg (conform zicalei), avem ca rezultat aceste povestiri ale unei mame de TREI BĂIEȚI. Vă puteți imagina trăsnăile sau puteți citi cartea și râde pe saturate.
„Eu, o mamă (im)perfectă?”- Recenzie
„Eu, o mamă (im)perfectă?” prezintă un „război” pe care orice mamă îl duce atunci când are mii de responsabilități, sarcini de îndeplinit și unul sau mai mulți copii poznași. Un război cu strategii bine puse la punct, amuzament și multe ghidușii veți întâlni în fiecare capitol al cărții „Eu, o mamă (im)perfectă?”.
În concluzie:
- Ai o prietenă care își dorește mulți copii? Dăruiește-i această carte ca să știe la ce să se aștepte;
- Ai o prietenă care îți povestește cât de greu îi este cu un copil? Dăruiește-i această carte pentru a-i demonstra că se poate și mai „rău”;
- Ai o prietenă care nu are copii? Dăruiește-i cartea și las-o să râdă copios în timp ce va regăsi întâmplări din propria-i copilărie;
- Ai o prietenă care are deja trei copii? Dăruiește-i cartea pentru a se regăsi sau pentru a-și încărca bateriile.
Nu vei regreta, indiferent cărei prietene o vei dărui!
Autor: Cristina Doroș
Vezi și: „Copilul tău. Părinții tăi. Tu. Povestea adevărată a unei mame obișnuite” – Recenzie | Demamici.ro