Vlăduța Lupău a născut! Fotografii emoționante cu fiului său, Iair, chiar din sala de operații | Demamici.ro

Vlăduța Lupău a născut! Fotografii emoționante cu fiului său, Iair, chiar din sala de operații | Demamici.ro

Vlăduța Lupău a născut! Fotografii emoționante cu fiului său, Iair, chiar din sala de operații. Vlăduța Lupău a născut în urmă cu câteva ore la un spital privat  din Cluj, un băiețel perfect sănătos de 3200 grame și 51 cm, care a primit la naștere nota 10. Artista se simte execent, deși abia a suferit o operație de cezariană. Soțul ei, Adi Rus, a fost cel care a dat vestea pe rețelele de socializare, postând si prima fotografie cu primul copil al cuplului, un băiețel pe care părinții au ales să îl cheme Iair, un nume cu rezonanță biblică.

„Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O sa te învăt un singur lucru, să ai frica doar de Dumnezeu în viata asta și să te rogi Lui. Rus Iair, ești BINECUVANTAREA MEA! P.S. a fost dragoste la prima vedere! Vlăduța Lupău, te iubim cel mai mult, mamă eroină!”, a scris Adi Rus pe pagina sa de Instagram, alături de prima imagine cu fiul său nou-născut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adi Rus (@adiiirus)

Vlăduța Lupău, mesaj emoționant pentru fiul său

Vlăduța Lupău a postat un mesaj extrem de emoționant pentru fiul său, Iair, născut în zi de sărbătoare, Schimbarea la Față a Domnului.

„Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu, iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale! Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea!

Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate, iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli, însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit… ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume! O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele, însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentru todeauna!

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume „mama”, iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită! Nu vreau ca să-ți zică lumea „Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică „Ești mama lui Iair!”

Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC! Eu, mami!”, a fost mesajul postat de artistă pe rețelele de  socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Vlăduța Mărioara Rus Lupău și Adrian Rus, portar la FC Cluj, s-au căsătorit pe 12 noiembrie 2019, după cinci ani de relație.

Sursa foto: Instagram

Vezi şi: Cântăreața Vlăduța Lupău va deveni mămică. A dat vestea de Buna Vestire: „Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă” | Demamici.ro

Vezi și: Daniela și Culiță Sterp, prima imagine cu bebelușul lor: „Astăzi am văzut cum arată fericirea” VIDEO | Demamici.ro