Daniela și Culiță Sterp, prima imagine cu bebelușul lor: „Astăzi am văzut cum arată fericirea” VIDEO | Demamici.ro

Daniela și Culiță Sterp, prima imagine cu bebelușul lor:

Daniela și Culiță Sterp, prima imagine cu bebelușul lor: „Astăzi am văzut cum arată fericirea”. Culiță Sterp a devenit, oficial, tătic. Iubita lui, Daniela Iliescu, a adus pe lume primul lor copil, un băiețel.

Momentul a fost așteptat cu sufletul la gură de toată familia numeroasă a artistului, dar și de fanii acestuia, iar bebelușul s-a lăsat puțin așteptat, sporind, astfel, emoțiile părinților.

Micuțul lor a venit pe lume în data de 17 iunie, cu o săptămână mai târziu decât termenul stabilit. Daniela Iliescu a născut natural, iar Culiță Sterp a fost alături de ea, în sala de nașteri.

Daniela și Culiță, prima fotografie cu bebelușul

Daniela și Culiță Sterp, prima imagine cu bebelușul lor: "Astăzi am văzut cum arată fericirea"

Imediat după naștere, interpretul și iubita lui au împărtășit prima fotografie cu minunea lor.
Chiar dacă au ales să nu dezvăluie chipul copilului, cei doi părinți și-au dorit să împărtășească public momentele cu adevărat speciale pe care le-au trăit în acea zi.

„Astăzi 17 iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pentru că vă schimbă viața cu adevărat ❤️ 4 kg si 55 de cm, atât are fericirea noastră întruchipată într-un îngeraș de băiat, pe care l-a adus pe lume cea mai frumoasă si cea mai iubită mămică din lume @daniela.iliescu!

Vă iubește tata și o să facă tot ce-i stă în putere să aveți o viața frumoasă și să nu vă lipsească nimic! ❤️”, este mesajul emoționant transmis de artist.

Mama Geta, primele dezvăluiri în calitate de bunică

„Suntem bucuroși de nu mai putem. Avem un voinic de 4 kilograme. Seamănă cu Culiță leit. Ne bucurăm tare mult că a născut natural. Va veni aici, la Hațeg, la mama ei și vă dați seama că are sprijin 100%. Știam că ieri trebuia să se întâmple minunea, după spusele lor și în două ore jumătate a și născut.

Acum ce-au făcut, că era o clinică particulară, cum au ajutat-o, dacă a fost o echipă de medici, mai mulți, nu știm să vă spunem. În schimb fata mea Ileana s-a necăjit cât e de azi până mâine să nască. Daniela a născut foarte repede, pe cale naturală. Sunt sănătoși cu toții. Eu nu mai am răbdare până să-l iau pe cel mic în brațe. O să fie botezul în septembrie, după spusele lor, iar nunta… nici la anul”, a declarat mama Geta la „Teo Show”.

Vezi si: Culiță Sterp a devenit tătic. Daniela Iliescu a născut un bebeluș de 4 kilograme |Demamici.ro

Vezi si: Sora lui Culiță Sterp a născut după un travaliu dificil: „Când m-au pus pe masă să nasc, zbieram, strigam că nu mai pot” | Demamici.ro

Vezi si: Sora lui Culiță Sterp, criticată pentru că s-a filmat în timp ce alăpta: „Să mă acopăr, cum? Să mi se vadă doar ochii?” | Demamici.ro