Sora lui Culiță Sterp, Ileana, este însărcinată din nou: „Suntem cu toții în extaz de fericire! Nu am cuvinte să exprim tot ce simt” | Demamici.ro

Sora lui Culiță Sterp, Ileana, este însărcinată din nou: „Suntem cu toții în extaz de fericire! Nu am cuvinte să exprim tot ce simt” | Demamici.ro

Sora lui Culiță Sterp, Ileana, este însărcinată din nou: „Suntem cu toții în extaz de fericire! Nu am cuvinte să exprim tot ce simt” Bucurie mare în familia lui Culiță Sterp! Sora lui, Ileana, este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Aceasta a anunțat marea veste pe rețelele de socializare, acolo unde a postat și un video în care se vede bucuria familiei de a aștepta un nou membru. 

„Domnul fie cu tine, Fața Lui să lumineze mereu ființa ta, să-ți umple viața cu Pacea Sa. Suntem cu toții în extaz de fericire, Dumnezeu a lucrat minunat din nou în viața noastră. Bebe nr. 2 este muuuult așteptat. Nu am cuvinte să exprim tot ce simt”, a scris Ileana pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ileana Aloman (@sterpileana)

Așa cum era de așteptat, urările și felicitările nu au contenit din partea urmăritorilor, care s-au bucurat enorm de vestea minunată pe care a dat-o Ileana.

„Felicitări…..ce reacții minunate din partea tuturor, bravo!”, „Doamne ajută! Am piele de găină la fericirea voastră”, Vaiiii…felicitări și multă sănătate și să fie la fel de cuminte și veselă ca aia mică!”,  Mi-au dat lacrimile!!!! Sunteți o familie minunată și transmiteți multă emoție!!! Felicitări!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților, la postarea Ilenei Sterp.

Ileana a născut primcul copil după un travaliu dificil

Chiar dacă atunci când a adus pe lume primul copil, Ileana s-a confruntat cu momente dificile, acum aceasta este gata să o ia de capăt, cu mult curaj, pentru că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu.

Iată ce spunea după a născut fetița: „Am născut natural o fetiță de 4 kilograme 200. Cum vă spuneam, a fost o noapte foarte grea, plină de dureri. Simțeam la un moment dat că nu mai pot, dar știam că Dumnezeu mă ajută să mai pot un pic. Iar când m-au pus pe masă să nasc, a fost foarte greu, strigam și zbieram încontinuu că nu mai pot, dar Dumnezeu a fost acolo lângă mine și m-a ajutat să duc la capăt.

Suntem bine, mulțumim din toată inima, mulțumim pentru grij și pentru mesaje. Nu mai știu ce să mai zic”, scria Ileana pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Sora lui Culiță Sterp a născut după un travaliu dificil: „Când m-au pus pe masă să nasc, zbieram, strigam că nu mai pot” | Demamici.ro

Vezi și: Daniela și Culiță Sterp, prima imagine cu bebelușul lor: „Astăzi am văzut cum arată fericirea” VIDEO | Demamici.ro