Trebuia sa strang rufele de la uscat, dar am ales sa te mai tin la pieptul meu | Demamici.ro

Trebuia sa strang rufele de la uscat, dar am ales sa te mai tin la pieptul meu | Demamici.ro

Trebuia sa strang rufele, dar am ales sa te mai tin la pieptul meu. Cand devii mama, viata ti se schimba complet. De la cel mai mic tabiet pe carel il aveai si pana la cel mai mic colt al casei in care traiesti. Locuinta ta e precum un camp de batalie acum – ai atatea lucruri de strans si de curatat, insa cu greu iti gasesti timp.

Nu ti-ai fi imaginat vreodata ca timpul este chiar atat de limitat si cu greu iti vei gasi cateva momente sa strangi prin casa. Insa bebelusul tau e tot ceea ce conteaza acum. Iar cand il strangi la pieptul tau si te simti coplesita de iubire, tot haosul din jur pare sa paleasca in fata acestui moment.

Trebuia sa strang rufele, dar am ales sa te mai tin la pieptul meu… Provocarile unei mame

Sunt zile in care imi pierd rabdarea si nu am in minte decat lista lunga de lucruri pe care trebuie sa le pun la punct.

Sunt zile in care ma impiedic de toate lucrurile imprastiate prin casa si nu visez decat la 5 minute in care sa imi trag sufletul. Insa tu mi-ai adormit in brate, asa ca am uitat de tot si am preferat sa te tin la pieptul meu.

Urma sa scot hainele din uscator si sa le impaturesc, insa au ramas tot acolo, la fel de mototolite. Pentru ca am preferat sa te tin la pieptul meu.

O mama isi tine bebelusul la piept

Vezi si: Maternitatea este grea, insa nu din vina copilului | Demamici.ro

Urma sa fac un dus rapid de 2 minute si, cu putin noroc, sa reusesc sa imi usuc parul. Poate sa aplic si putin machiaj. Insa nu s-a mai intamplat, pentru ca am preferat sa te tin la pieptul meu.

Urma sa dau cu aspiratorul prin sufragerie si sa strang o parte din jucariile aruncate prin fiecare colt al camerei. Nu s-a mai intamplat. In schimb, am preferat sa te tin la pieptul meu.

Urma sa te duc la tine in camera, sa te asez cu grija in patut, fiind ferm convinsa ca nu te vei trezi si vei continua sa dormi. Insa nu am mai facut-o, am preferat sa te tin la pieptul meu.

Vezi si: Primul an de maternitate: 10 lucruri de stiut | Demamici.ro

Ma emotioneaza sa vad cum piciorusele tale mici nu isi gasesc astamparul atunci cand te pun pe scaun, ca sa te hranesc.

Parca mai ieri iti simteam piciorusele cum loveau cu putere in burtica.

Mainile tale in jurul meu si caldura fiecarei respiratie de-a ta sunt ca niste piese de puzzle pentru sufletul meu.

In mijlocul haosului, am reusit sa imi gasesc linistea si implinirea. Si asta pentru ca am ales, in schimb, sa te tin la pieptul meu.

Vezi si: Tine-ti copilasul la piept, cand toti iti spun sa nu-l mai alinti atat! | Demamici.ro