Strigătul de ajutor al unei mame. La 11 ani, Nicolae se luptă cu o boală cumplită: „Plângeam lângă copil și îl vedeam cu mi se usucă în brațe” | Demamici.ro

Strigătul de ajutor al unei mame. La 11 ani, Nicolae se luptă cu o boală cumplită:

Strigătul de ajutor al unei mame. La 11 ani, Nicolae se luptă cu o boală cumplită: „Plângeam lângă copil și îl vedeam cu mi se usucă în brațe”. O mamă se luptă să-și salveze copilul cel mare, însă are nevoie de ajutor.

Nicolae Solovei are 11 ani și duce o bătălie între viață și moarte pe patul de spital.
Medicii l-au diagnosticat cu o boală cumplită – cancer la ficat, iar până acum, părinții au cheltuit mulți bani pentru tratamentele sale.

Părinții mai au acasă o fetiță de 1 an și se descurcau până la criza declanșată de pandemie doar din salariul soțului. Singura șansă de salvare pentru Nicolae – „un copil cu o inimă în care încape tot Pământul”, după cum l-a descris mama lui, ar fi un tratament pe care îl va primi la o clinică din Turcia, dar care costă 56.000 de euro.

Strigătul de ajutor al unei mame: „Plângeam cu copilul în brațe și nu știam încotro să apuc și la ce ușă să bat…”

Situația este cu atât mai dificilă pentru familia lui Nicolae cu cât, în plină pandemie, inclusiv stâlpul familiei a rămas fără loc de muncă.

„Plângeam cu copilul în brațe și nu știam încotro să apuc și la ce ușă să bat. Cu o fetiță de 1 an acasă, cu un copil pe care îl vedeam cum mi se usucă în brațe și cu finanțele la minimum – unica sursă de bani era salariul soțului care lucra peste hotare, dar care din cauza epidemiei de COVID-19 nu a mai plecat la lucru de câteva luni…”, a declarat mama lui Nicolae Solovei, relatează salveazaoinima.ro.

O cunoștință le-a recomandat să meargă la Spitalul Emsey din Turcia, unde s-au tratat cazuri similare.

Au cheltuit toți banii strânși pentru biletele de avion și analizele necesare, însă nu au mai avut bani și pentru tratamentul de 56.000 de euro.

Au luat în calcul inclusiv varianta în care să-și vândă locuința, însă s-au gândit că nefiind finisată și situată într-un sătuc, nu e nimeni interesat să o cumpere.

“Nu ne putem aduna acum cuvintele pentru a ne spune toată durerea pe care o avem în suflet. Ne gândim doar la Nicolae, care e un băiat nespus de inteligent și de sufletist.

Se gândește la surioara lui și la animăluțele pe care le-a adoptat și pe care le iubește mult, așteptând să se întoarcă acasă, să le mângâie din nou și să se joace cu puii de iepuraș pe care i-a primit cadou de la vecini…”, a spus tatăl lui Nicolae Solovei.

Donații pentru Nicolae Solovei se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vezi si: Simona, nu-ti fie frica! Avem noi grija de Anuca! Mamica a luptat pana la ultima suflare si a sperat sa-si poata vedea fetita crescand | Demamici.ro

Vezi si: Impreuna pentru „mamica super-erou”! Povestea Alexandrei care la 23 de ani se lupta pentru viata baietelului si a sotului ei | Demamici.ro